Un produs Blogger.

Cateva urari

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!

Sub cetina din brad, in casa,
Un dar, o mica bucurie.
Si chiar de nu va fi sa fie,
Nu te intrista,
Primeste aceste ganduri,
Ca dar din partea mea !

Fie ca sfintele sarbatori de Craciun sa va aduca sanatate, noroc si implinirea tuturor dorintelor.

Craciun fericit! Bunatatea si lumina domnului nostru Iisus Hristos sa va inconjoare in fiecare clipa si sa va aduca de toate!

Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil. Fie ca acest Craciun sa iti umple sufletul de bucurie, sa iti aduca bunavoie si ingerii sa iti stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate. La multi ani!!!

Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi!!!

Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

In aceasta sfanta noaptre de vis in care s-a nascut Hristos, iti doresc sa fii fericit si bucuros alaturi de cei dragi tie. Fie ca aceasta seara sa-ti aduca toata bucuria din lume si sa-ti implineasca toate dorintele.

Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.

In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor, "MULT NOROC si VISE IMPLINITE"!

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciu. Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!Sper ca mos Craciun :) sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .

Globuri colorate, lumanari aprinse, si lumina in suflet: acesta e Craciunul.Sarbatori fericite!

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele LA MULTI ANI!

Lustruieste-ti ghetele si poti sa mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singura... Sarbatorile de iarna sa vina doar cu zambete si voie buna... Sa le imparti apoi in stinga si in dreapta. Si eu o sa vreau un zimbet! Sa-mi pastrezi unul!

In magica seara de ajun mii de ingerasi sa va inconjoare, ca in basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului si aroma prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilasilor cu par balai sa va imbalsameze casa, cadouri frumoase sa va astepte cuminti sub brad si dragostea sa va umple sufletul.

Craciunul este sarbatoarea pe care o iubesc cel mai mult. Nasterea Domnului inseamna totul pentru mine si ne face ca pentru o clipa sa ne lepadam de hainele existentei noastre stramte si sa judecam cu inima. Acest exercitiu eu mi-l impun in fiecare zi si anul acesta am sa intampin Craciunul intr-un fel deosebit: sper, mai curata si mai buna. Si sper ca acest Craciun sa ma duca pe drumul cel bun, alaturi de cei dragi. Un Craciun fericit tuturor!!!

Nasterea Domnului sa va gaseasca cu sufletele linistite, pline de bucurie, cu mesele imbelsugate si copiii sanatosi, sa aveti parte de tot ce e mai bun si curat in viata, gandul bun sa va insoteasca pretutindeni, zambetul sa nu va dispara niciodata de pe buze. CRACIUN FERICIT!


Cu ocazia sarbatorilor de iarna îti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramâna neîmplinit.
Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc! Craciun fericit!

Sfanta seara de Craciun Sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun. Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate!

Viata asta ne inraieste si uneori actionam ca niste nebuni dar sa nu uitam ca este Craciunul si sa fim un pic mai buni
Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume… Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.
Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate! Punga sa geama de bani, mult noroc si La Multi Ani!

La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit.
Sarbatori Fericite si un Craciun plin de zapada fina sa ai un an mai bun si la anu’ sa-ti iei masina
Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

Cu mic cu mare, mergem la sarbatoare, cu ganduri bune si dorinta de mai bine, pentru noi si pentru toti. Craciun fericit!

Craciun Fericit si multa sanantate, sa ai un an mai bun, sa-ti mearga bine in toate

Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori

Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii
Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un sac plin. La multi ani!

Din partea casei:

7 comentarii:

Bloggeron spunea...

Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!

Bloggeron spunea...

De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne aminti ca nu suntem niciodata singuri! Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra ta si a tuturor celor dragi tie

Bloggeron spunea...

Nu suntem niciodata singuri - acesta este mesajul Craciunului.Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse miros de cozonaci si mere coapte, Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul.Este bunatatea, speranta renascuta.Este pace si intelegere... Craciuni fericit pentru toata lumea !

Bloggeron spunea...

De Craciun miracolul nasterii lui Iisus patrunde in sufletele noastre si ne face mai buni...Va doresc sa pastrati caldura sarbatorilor de iarna in sufletele voastre! Mosul sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit si Un an nou cu multe impliniri!

Bloggeron spunea...

Craciunul este sarbatoarea bucuriei, cand toti redevenim copii, pandind pe Mosul la fereastra si sacul lui cu bucurii! De-ati fost cuminti sau nu, asta doar Mosu` stie, secretul este intre voi si el, dar iti doresc atata fericire, cat sa cuprinda intregul cer ! CRACIUN FERICIT !!!!

Bloggeron spunea...

Timpul se scurge incet, incet si lasa in urma amintiri placute. Noi oamenii ar trebui sa fim mai ingaduitori si sa ne bucuram de clipele petrecute. Mai este putin si vine Craciunul, o zi a eternitatii. Sa lasam deoparte tristetea, sa ne bucuram cu totii. Cu mici, cu mari, tineri si batrani, sa dam dovada ca suntem romani. O zi de neuitat sa fie pentru toti,Pentru parinti, copii, bunici si nepoti. Sa stim sa pretuim aceasta sarbatoare, Alaturi de cei dragi!

Bloggeron spunea...

IUBESTE!!
Cred ca mai mult de atat nu trebuie spus... DRAGOSTEA e indelung rabadatoare, e plina de bunatate; acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul; dragostea nu va pieri niciodata... iubeste, asadar si bucura-te de acest Craciun sfant si minunat.

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements