Un produs Blogger.

Verde pentru biciclete

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Anul acesta, sarbatorile de iarna vor fi cu adevarat speciale in Timisoara. Echipa "Verde pentru Biciclete" i-a scris lui Mos Craciun si l-a invitat sa poposeasca in orasul nostru biciclist pentru cateva zile. Bun ca intotdeauna, Mosul a acceptat sa fie un Mos Craciun Biciclist de data aceasta.
Alaturi de el, am conceput un mic program de sarbatori, si care, speram, va deveni parte din programul tau:

-duminica, 20 decembrie, ora 16:00 ne vom afla in Piata Victoriei si te asteptam sa impodobim impreuna bradul "Verde pentru Biciclete"

- in zilele de 21, 22, 23, 24 decembrie, in intervalul 18:00-20:00, copiii cuminti il vor putea insoti pe Mos la o plimbare cu sania-ricsa prin centrul orasului, vor spune o poezie si Mosul le va oferi daruri din sacul sau "Verde pentru Biciclete"

-in ziua de 23 decembrie, incepand cu ora 18:30, te asteptam sa pedalam pe bicicletele montate pe suporti generatori de curent pentru a ilumina partial bradul "Verde pentru Biciclete" astfel incat sa mentinem aprinsa lumina Craciunului cat mai mult timp posibil
- in ajunul Craciunului, va poposi la casele copiilor biciclisti, Mos Craciun, aducand darurile pe bicicleta; daca doresti sa beneficiezi de serviciul de inchiriere "Mos Craciun pe bicicleta", trimite-ne un e-mail pe adresa
verde_pentru_ biciclete@ yahoo.com pana in data de 21 decembrie; acest serviciu este oferit de catre “Verde pentru Biciclete”, Velospeed Curier si Clubul Sportiv Gratzu si este realizat in schimbul unei sume de 50 lei.

Bradul va fi oferit de catre compania Moranduzzo SRL, producator de globuri si accesorii pentru bradul de Craciun, iar evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara.

"Verde pentru Biciclete" este o miscare pentru pedalare realizata de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, timisoreni.ro si tion.ro.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements