Un produs Blogger.

Cum sa iti promovezi blogul

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Cum si unde sa iti promovezi blogul tau?

Sunt multe metode de a te face cunoscut.

Foloseste Promoseoo si adauga-l in directoarele oferite intr-o lista completa si acutalizata. Promoseoo te ajuta sa adaugi situl tau in orice director romanesc dorit. El retine informatiile care vrei sa le adaugi, usurandu-ti tie mult munca. Pentru mai multe detalii despre promovarea seo, Promoseoo, va invit sa cititi acest articol.

Fa schimb de link-uri cu alti bloggeri. Fii atenti la spamurile pe care le vreti primi in care vi se ofera scimb de linkuri. Alegeti bine cine merita sa aibe un loc pe blogul tau.

Fii activ social! Foloseste Twitter si Facebook si nu lasa o zi fara cateva cuvinte scrise si acolo. Cauta prieteni noi, adauga, vorbeste, da retweet la tot ce consideri ca merita. Uite un tutorial cum sa folosesti twitterul.

Posteaza articolele tale pe Autostrada Blogurilor – hai la promovare este un site cu un design deosebit, imi place mult si il recomand cu toata caldura ! Nu uita sa scrii zilnic si sa postezi comentarii la articolele celor din bransa. Scrie si pe 100.ro Blogspot

Articolul complet il puteti citi la sinsdesign blog


Continue ►

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements