Un produs Blogger.

Google lanseaza Nexus One

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?



Google a facut ieri un pas important in domeniul telefoniei mobile. A lansat propriul telefon, pe care il va vinde direct. Telefonul se numeste Nexus One, are Android si specificatii tehnice de top. Pretul pentru Europa este de aproximativ 450 de euro fara abonament.


Nexus One este produs de HTC si are specificatii tehnice generoase. Telefonul are un ecran tactil OLED de 3,7 inch, cu rezolutia de 480 x 800 pixeli. Procesorul este celebrul Snapdragon de 1 GHz, astfel incat Nexus One ar trebui sa fie foarte rapid. Are 512 MB de memorie RAM, 512 MB ROM si vine cu un card microSD de 4 GB. Sistemul de operare este cel mai nou Android, ajuns la versiunea 2.1. Dimensiunile telefonului sunt excelente, mai ales grosimea foarte redusa, de doar 11,5 mm. Lungimea este de 119 mm, iar latimea de 59,8 mm. Greutatea este de 130 de grame, obisnuita pentru un telefon atat de performant.

Nexus One se poate comanda direct de pe site-ul Google. Inca nu este disponibil pentru Romania. Pe langa vanzarea directa, Google va distribui telefonul si impreuna cu un abonament al unui operator de telefonie partener. In acest fel, va avea un pret mai mic, datorita subventiei acordate de operator. Deocamdata poate fi cumparat in acest fel doar pentru T-Mobile USA, insa va fi distribuit in Europa pentru Vodafone.


Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements