Un produs Blogger.

Margele din sticla handmade

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?











Titlu: Margele din sticla handmade

Descriere:




Margelele din sticla sunt toata munca mea de fiecare zi. Cu pasiune concep margelute in micul meu atelier. Folosesc sticla italiana si germana iar pentru o mai mare plasticitate si putere de expresie combin sticla cu argint, aur, cupru in foite sau sarma. Cu ajutorul unor unelte metalice manuiesc si modelez sticla incinsa sau topita in flacara unui arzator. Urmeaza un pas foarte important: rascoacerea intr-un cuptor electric cu comanda digitala pentru eliminarea tensiunilor intramoleculare acumulate in sticla in timpul prelucrarii in flacara. Acesta operatie este foarte importanta deoarece confera rezistenta si durabilitate margelutelor.
Toate margelutele mele sunt curatate cu grija si numai gata de folosit in cerceiusi, brataruici, coliere si pandantive care sa va infrumuseteze sis a va bucure fiecare clipa.
Aceste operatii fac marea diferenta dintre margelele create de catre diferiti artisti artizani in sticla cu margelele chinezesti sau indiene facute in serii mari care se gasesc acum si pe piata noastra.
Va astept sa-mi scrieti prin email.

Materiale favorite sticla italiana si germana, argintul, cuprul si bronzul
Vezi modele aici
Keyword-uri: mm beads,margele,sticla,handmade,cumpara
URL: http://mmbeads.wordpress.com/
Email: diversecatalina (at )hotmail.com
Nume: MM Beads

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements