Un produs Blogger.

PARADISE LOST canta pe 15 februarie in Cluj-Napoca

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?


Pentru iubitorii muzicii rock avem de anuntat un eveniment special. Fanii Paradise Lost vor putea sa isi vada trupa preferata in acest an intr-un alt cadru decat pana acum, si anume la Cluj-Napoca. Ce cadru ar putea fi mai potrivit pentru o trupa de goth metal decat unul transilvanean.
Acum cateva date despre bormatie :
Trupa Paradise Lost a luat fiinta in anul 1988 in Halifax, fiind una dintre cel mai bine vandute formatii de gothic - doom metal din Anglia. De 20 de ani numele PARADISE LOST a insemnat una din cele mai importante prezente in lumea metal-ului.
Au fost mereu printre trupele indragite de rockerii romani si au ajuns sa se numere printre cei ce vin la noi in mod regulat. Trebuie amintit faptul ca au putut fi vazuti in ultimii ani atat in octombrie 2005, cat si in ianuarie 2008.
Concertul Paradise Lost + Samael din Romania va avea loc la Cluj Napoca, in data de 15 februarie 2010, la Casa de Cultura a Studentilor.
Precizam ca mai sunt disponibile doar 350 de bilele la pretul de 85 lei, restul biletelor (din totalul de 650 bucati) au fost vandute! Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim:Mag. Germanos, Mag. Vodafone, librariile Carturesti, www.eventim.roIn ziua concertului (in limita stocului disponibil) biletele se achizitioneaza de la intrarea in sala!

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements