Un produs Blogger.

Tabara de perfectionare in escalada in Antalya - Turcia

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

In perioada 13 - 21 februarie 2010, Vertical Spirit organizeaza o tabara de perfectionare in escalada in Antalya - Turcia.

Tabara se adreseaza in primul rand celor care au o experienta minima in catararea cap de coarda pe stanca si doresc sa isi imbunatateasca tehnica specifica, atat din punct de vedere fizic cat si mental pentru a putea accede catre un nivel superior.

Scopul acestei tabere, il constituie constientizarea numeroaselor aspecte pe care le implica reusita si progresul in escalada, a complexitatii acestor aspecte, indiferent ca este vorba despre un sportiv de performanta sau un simplu amator. De altfel, frumusetea acestui sport consta tocmai in faptul ca indiferent de nivelul la care te afli, fiecare traseu iti va oferi o noua provocare si iti va deschide noi orizonturi.

Principalele aspecte pe care le vom aborda in cadrul acestei tabere si vom incerca sa le transpunem in catararea pe stanca, vor fi: abordarea unui traseu in maniera cap de coarda versus mansa (top rope); abordarea unui traseu: „la vedere"/„flash" /„dupa lucru";
vizualizarea liniei unui traseu si identificarea punctelor/prizelor cheie; realizarea planului unui traseu; importanta memorarii prizelor; controlul emotiilor; gandirea pozitiva; gestionarea succesului, dar si a esecului; importanta picioarelor in catarare;
echilibrul si concentrarea – ingrediente de baza pentru reusita unui traseu; ce inseamna "sa ai rabdare" in escalada.

Instructor coordonator al acestei tabere: Andreea Copaescu.
Termen limita de inscriere 25 ianuarie 2010. Numarul locurilor este limitat.
Pentru cei care nu detin echipament propriu acesta va fi pus la dispozitie de catre organizatori.

Mai multe detalii aici:
http://www.vertical spirit.ro/ detalii.php? ID=29

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements