Un produs Blogger.

Un posibil meniu acceptat de fiecare dupa sarbatori

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?



1 Micul dejun

Fructe proaspete: portocale, kiwi, ananas, mere sau grapefruit. Acesteapot fi amestecate astfel incat sa se obtina un suc hranitor. Nu estesuficient sa amestecati o portocala si un mar, deoarece organismul arenevoie de mai multe calorii pentru a functiona corect. Fructele pot fiamestecate cu iaurt, pentru a beneficia de o alimentatie maiconsistenta.

2 Pranzul

Puteti manca o supa de legume sau defasole. Continuati cu peste la conserva sau la gratar, cartofi fiertisi salata verde. Pentru a face masa mai consistenta, puteti manca sistruguri, pere, banane, mango sau un pumn de stafide. Gustarea dintremasa de pranz si cea de seara consta intr-un pahar cu suc de morcovi.

3 Cina

Fierbeti mai multe legume cu usturoi sighimbir, adaugati putin ulei de masline si serviti-le alaturi de orezbrun. O alternativa este somonul la cuptor cu legume fierte si cartofi.Puteti consuma, de asemenea, si salate facute din varza, morcovi,telina, castraveti si ardei gras.

Important: Gustarile dintre mesele principale pot fi formate din salate de fructe, iaurt cu miere sau floricele de porumb nesarate.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements