Un produs Blogger.

FillAnyPDF.com este un site unde puteti incarca formulare PDF şi se tot ce tine de el

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

FillAnyPDF.com este un site unde puteti incarca formulare PDF şi se tot ce tine de el astfel încât alte persoane pot sa le completeze sau sa le semneze on-line. Nu este nevoie de nici un soft. Orice format PDF poate fi folosit, chiar dacă nu este "interactiva", astfel încât să puteţi începe imediat. Puteţi invita chiar şi un grup pentru a completa formularele şi să urmăriţi rezultatele. Oricine care colectează semnături sau completare de formulare vor găsi FillAnyPDF.com ca fiind o reursa pretioasa de a economisi timp.
Cateva caracteristici:
-Nu necesită software.Nici un software nu este necesar pentru a completa formularele. Totul se face on-line.
-Completează formularele.Completaţi formulare PDF on-line, cu dimensiuni variabile de font şi de culori.
-Invita alte persoane.Poti invita persoane pentru a completa formularele. Puteţi personaliza mesajul dvs. pentru fiecare persoană sau de a trimite o invitaţie de grup.
-Vezi finalizarea invitatiilor.Se poate vedea exact cine a completat formularul, care şi când. Dacă vă invita oamenii să completati un formular, puteţi vedea exact care au completat formularul.
-Utilizaţi orice format PDF.Orice PDF pot fi folosite indiferent de software-ul folosit pentru a face formatul PDF.Formularul întreg devine completabil atunci când acesta este importat.
Este un site care poate aduce multe satisfactii multimii de statisticieni pe care-i are minunata si pitoreasca noastra tara.


Pentru mai multe detalii aici

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements