Un produs
Blogger
.
bloggeRSS
Un blog deschis consumului de bloguri in timpul liber
Prima pagina
Adauga RSS
Adauga articol
RSS Posts
Contact
Publicitate
skip to main
|
skip to sidebar
Foarte important de stiut...in special pentru cine gateste!
Dai dovada de simpatie?
Iti place acest post?
marketing
marketing
Doctori si dieteticieni recomanda sa tavalim bine snitelul in faina, inainte de prajire...
Acest lucru acopera porii carnii si astfel snitelul absoarbe mai putin ulei...
Important de mentionat ca snitelul se tavaleste numai in faina si NU in pesmet, care absoarbe mai mult ulei !
Priviti imaginea de mai jos ca sa vedeti cum se face:
More
Din partea casei:
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
◄ Postare mai nouă
Postare mai veche ►
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Sign up for hot news and sent to your inbox
Feed
Subscribe to my Rss feeds!
Twitter
Follow me on Twitter!
Facebook
Find me on Facebook!
Cei ce ne sustin
Advertisements
marketing
Advertisements
marketing
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu