Un produs Blogger.

Zodiile si calatoriile

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu: Zodiile si calatoriile

Descriere:
Tuturor ne place sa calatorim, insa fiecare zodie are un mod aparte de a o face: pentru unii, o vacanta reusita inseamna aventura, in timp ce altii vor distractie, romantism sau explorare. Astrele care guverneaza fiecare zodie influenteaza comportamentul nativilor si determina predilectia pentru anumite destinatii.

zodiac

Iata cum calatoresc nativii fiecarei zodii si ce destinatii sunt cele mai potrivite pentru firea lor:

Capricorn – Capricornii sunt foarte calculati cand vine vorba de vacanta si nu sunt genul care sa arunce banii, oricat de multi ar avea. Fiind o zodie de pamant, sunt destul de materialisti, iar daca vreti sa surprindeti un Capricorn, oferiti-i o vacanta de vis… pe cheltuiala Dvs., si nu din bugetul comun. Nu veti regreta un minut, pentru ca vor sti sa-si arate din plin recunostinta si sunt parteneri de drum extrem de agreabili, care stiu sa intretina atmosfera. Pun mare pret pe statutul social si le repugna vacantele in zonele rurale. Sunt citadini prin excelenta, pentru ca le place confortul, cazarile de top si distractiile, atata vreme cat nu platesc din propriul buzunar pentru ele. Daca sunt nevoiti sa-si faca singuri itinerariul de vacanta, vor cauta, vor compara si vor alege cea mai convenabila oferta. Siguranta calatoriei este foarte importanta pentru ei.
Destinatii recomandate: Montreal, San Francisco, Tokyo, Mexic, Portugalia, Madrid.

Varsator.Varsatorii, firi nonconformiste, vor alege vacante in locuri exotice, cautand mereu ineditul. Au nevoie de adrenalina si iubesc vacantele cu iz de aventura. Nu refuza provocarile si de multe ori surprind pe toata lumea cu alegerile lor, optand pentru destinatii aproape necunoscute. Nu sunt calatori pretentiosi si se adapteaza si la conditii mai austere. Sunt genul de oameni care isi fac bagajele de pe-o zi pe alta si pleaca fara a-si face prea multe planuri. Chiar le place sa se lase in voia inspiratiei de moment, asa ca ofertele last minute sunt exact ceea ce le trebuie. De multe ori isi schimba planurile de calatorie pe ultima suta de metri sau chiar dupa inceperea calatoriei. Nu au nici o problema in a-si gasi cazare la fata locului sau in a incerca mijloace de transport neconventionale, de la bicicleta sau ricsa pana la camila sau elefant.
Destinatii recomandate: Japonia, Maroc, Tunisia, Peru, Noua Zeelanda, Goa.

Pesti.Cu siguranta, destinatia obligatorie a Pestilor trebuie sa cuprinda o mare, un ocean sau macar un lac. Ei nu concep vacanta decat in preajma unor surse de apa, de unde-si trag energia. Rareori un Peste va fi atras de zonele montane, poate doar daca e vorba despre un lac de munte sau de o cascada la inaltime. Comoditatea lor proverbiala ii va face adeptii calatoriilor pe apa. Un lucru e cert: Pestii nu vor pleca niciodata singuri la drum. Romanticii Pesti sunt adeptii escapadelor romantice in doi, undeva intr-un loc rupt de lume, asa ca insulele mai putin asaltate de turisti vor fi cea mai fireasca alegere. Sunt mari iubitori de croaziere si de locuri cu vegetatie luxurianta. Firi artistice, sunt atrasi de locatii de vis, de plimbari cu iahtul, de apusuri de soare si de plimbari pe faleza. Aspectele financiare trebuie lasate insa pe seama altcuiva, caci planificarea bugetului nu e punctul lor forte, iar risipitorii Pesti s-ar putea sa ramana fara bani de intors acasa…
Destinatii recomandate: Italia (Sardinia, Venetia, Coasta Amalfi), Cipru, Malta, Spania (Lanzarote, Fuerteventura), Seychelles, Maroc.

Berbec. Zodii energetice, Berbecii isi vor dori intotdeauna mai mult decat o vacanta de lenevit pe o plaja. De fapt, plaja poate lipsi cu desavarsire, fiindca Berbecii au treaba in concediu: fac sport, viziteaza obiective, iar curiozitatea lor cu greu poate fi potolita. Ei vor sa vada tot si sa nu le scape nimic, insa adesea isi petrec jumatate din timp in spatele camerei de filmat sau al aparatului foto. Extrem de incapatanati din fire, daca vor sa mearga intr-o anumita destinatie, nimeni nu le poate sta impotriva si sunt total imuni la orice argumente logice. Sunt parteneri de drum obositori, datorita energiei lor inepuizabile: vor sa faca de toate si repede. De obicei, intr-un cuplu, Berbecii sunt cei care iau initiativa, iar capitolul vacante nu face exceptie. Daca nu-si gasesc adepti, Berbecii nu vor ezita nici un minut sa plece de capul lor. Ei isi pot gasi parteneri pe drum, pentru ca rareori se vor da in laturi de la flirturile de vacanta. Mai grav e cand ambii parteneri din cuplu sunt Berbeci, si atunci se poate lasa cu scantei…
Destinatii recomandate: Australia, Amsterdam, Brazilia, Cuba, Tenerife.

Taur. Fiind o zodie care nu se prea lasa la voia intamplarii, Taurii nu vor pleca niciodata in vacanta fara sa stie in amanunt itinerariul si toate detaliile calatoriei. Daca exista oameni in stare sa-si planifice calatoria cu un an inainte, cu siguranta aceia sunt Taurii. Nu le place sa fie luati prin surprindere si niciodata nu vor pleca la drum bazandu-se pe inspiratia de moment sau pe aranjamentele facute la fata locului. Pun mare pret pe organizare, pentru a fi siguri ca totul va fi pus la punct, asa ca prefera sa se lase pe mana expertilor si sa nu-si bata capul. Sunt mari amatori de vacante de lux, asa ca de cate ori vor putea, vor opta pentru resorturile cu regim all inclusive si pentru cele mai luxoase restaurante. Le place sa epateze si sa arunce cu banii, asa ca ii vei gasi in special in destinatii exclusiviste.
Destinatii recomandate: Dubai, Milano, Antalya, Republica Dominicana, Polinezia Franceza

Gemeni. Firi studioase, Gemenii sunt pasionati de comunicare si informatie in general, asa ca se vor documenta cu privire la calatorie din toate sursele posibile. Fie ca vor cara cu ei ghiduri turistice, harti si pliante, fie ca se vor multumi cu un laptop pe care vor stoca informatiile, lor le place sa plece la drum cu temele facute. Principalul scop al calatoriei lor este largirea orizonturilor, asa ca vor sa viziteze mult, insa destul de superficial: vor sa afle cate ceva despre foarte multe lucruri. Le place sa vorbeasca cu localnicii si sunt genul de calatori constiinciosi, care iau notite, scriu jurnale sau bloguri si arhiveaza fotografiile dupa criterii riguroase. Sunt atrasi in special de porturi, datorita patronului astral al zodiei, Mercur. Sunt foarte buni ghizi si nu vor ezita sa viziteze aceeasi destinatie iar si iar, pentru a beneficia din plin de cunostintele acumulate. Totusi, nu sunt adeptii calatoriilor lungi: city-break-urile au fost probabil inventate cu gandul la aceasta zodie.
Destinatii recomandate: Hamburg, Goteborg, Bruges, Italia (Roma, Milano), Hong Kong.

Rac.Racii vor sa-si petreaca vacantele alaturi de familie, destinatia conteaza mai putin. Mai mult decat atat, nu-i deranjeaza sa-si faca vacantele in tara lor, pentru ca sunt atrasi de locurile care le sunt familiare. Daca totusi pleaca, aleg vacantele la munte, in special in zone unde exista lacuri. Copilarosi din fire, sunt mari amatori de parcuri de distractii, unde nu se vor plictisi sa petreaca ore intregi. Legati cu fire invizibile de locurile natale, sunt atrasi de tot ce tine de mostenirea lor culturala, de traditii si obiceiuri. Uneori vor pleca la drum doar ca sa-si cunoasca rudele mai indepartate sau radacinile. Racii au oroare sa cheltuiasca banii pe “nimicuri”, asa ca isi vor dori cel mai adesea propria lor casa de vacanta, ca sa nu mai fie nevoiti sa investeasca sume importante in acest domeniu. Daca nu-si vor permite, se vor multumi sa stea pe prieteni sau cunostinte, sa calatoreasca cu rulota sau sa doarma in masina, numai ca sa nu-si ia o camera la hotel.
Destinatii recomandate: Romania, Spania – Costa Brava, Italia – Lago di Como, Disneyland, Turcia, Irlanda.

Leu.Leii sunt firi active si exuberante, asa ca vor opta in special pentru capitale sau orase aglomerate. Se simt in largul lor in multime, pentru ca se plictisesc repede. Petrecareti din fire, Leii vor fi nevoiti sa se intoarca din concediu pentru se odihni. Au gusturi scumpe si, chiar daca nu-si vor permite vacante de lux, nu vor ezita sa se indatoreze pentru a-si permite conditii pe masura statutului pe care si l-au autoimpus. Leii considera ca apartin unei elite sociale, asa ca blazonul trebuie respectat, indiferent de pret. Ei trebuie sa fie in cele mai trandy destinatii, sa stea in cele bine cotate hoteluri, sa manance in restaurante de top si sa fie prezenti acolo unde isi dau intalnire elitele. Rareori vei vedea un Leu cautand o vacanta modesta sau negociind un pret, asa ca atunci cand vine vorba de confortul lor personal, nu se uita la bani. Destinatiile alese trebuie sa epateze, asa ca paradisurile milionarilor sunt taman pe gusturile lor.
Destinatii recomandate: Las Vegas, New York, Riviera Franceza (Cannes, Nisa), Monaco, Ibiza.

Fecioara.Fecioarele, firi responsabile si disciplinate, isi vor face un program strict in vacante: se vor culca la ore rezonabile, vor manca intotdeauna cu masura si vor evita excesele de orice fel. Se pricep de minune sa-si faca bagajele, sa organizeze itinerariul si sa-si planifice bugetul. Constiinciozitatea lor poate fi insa exasperanta pentru partenerii de drum, pentru ca isi vor verifica regulat e-mailul sau se vor interesa de problemele de serviciu. Natura lor practica ii atrage spre tari unde rigurozitatea si ordinea sunt la ele acasa. Fecioarelor le displace sa arunce cu banii si nu vor cheltui mai mult decat e cazul. Le plac vacantele cu prietenii si nu sunt mofturosi din fire. Singurul lucru care trebuie sa fie impecabil e curatenia. Legati de natura, vor prefera vacantele eco si tot ce tine de sanatatea organismului. Prima lor alegere vor fi vacantele in aer liber, la munte, curele balneare, incarcand sa combine placutul cu utilul.
Destinatii recomandate: Germania, Elvetia, Londra, Austria (Salzburg, Innsbruck), Belgia (Bruxelles), Islanda, Norvegia

Balanta. Mari iubitoare de arte frumoase, Balantele trag spre destinatii care au tangenta cu orice forma a artei, asa ca nu-i de mirare ca vor opta pentru orase culturale, din care nu lipsesc Opera, teatrele si muzeele. Sunt genul de oameni care apreciaza calitatea si bunul gust cand vine vorba despre vacante, asa ca vacantele lor numai ieftine nu vor fi! Cu siguranta nu vor rata muzeele, concertele si toate manifestarile artistice – spectacole de orice fel, festivaluri, prezentari de moda. Le plac drumurile facute pe indelete, le place sa savureze calatoria si nu ezita sa conduca pe distante lungi. Aceasta zodie stie sa aprecieze si beneficiile unei calatorii cu trenul, doar pentru placerea de a se bucura de peisajele ce i se perinda prin fata ochilor. Vor fi incantati sa cineze in localuri selecte, sa guste mancaruri rafinate si sa asculte muzica de calitate.
Destinatii recomandate: Italia (Roma, Florenta), Viena, Paris, Praga, Barcelona, Valencia, Sydney.

Scorpion. Atrasi de tot ce inseamna mister si aventura, Scorpionii se vor da in vant dupa destinatii exotice si periculoase. Ii fascineaza tot ce inseamna subteran – pesteri, tuneluri secrete, localuri underground. Isi vor dori cu ardoare sa viziteze mormintele faraonilor, ruine si temple antice, incarcate de mister, castele si in general toate locurile de care se leaga legende si mituri. De asemenea, sunt mari iubitori de animale, asa ca un safari, o incursiune intr-o rezervatie naturala sau o partida de inot printre delfini sunt exact ceea ce le trebuie pentru a-i scoate din monotonie. Extrem de adaptabili, vor calatori aproape oriunde, cu oricine si in orice conditii. Totusi, o data ajunsi la destinatie, au nevoie de relaxare totala pentru a-si incarca bateriile.
Destinatii recomandate: Amsterdam, Grecia (Peloponez), Egipt, Scotia, Thailanda, India, Insula Pastelui, Franta (Valea Loirei).

Sagetator. Sagetatorii sunt, inainte de toate, exploratori dornici sa descopere tinuturi indepartate. Lor le place in general sa calatoreasca singuri si sa nu depinda de nimeni. Zodie de foc, Sagetatorii isi doresc in primul rand o vacanta activa, din care sa nu lipseasca vanatoarea, pescuitul, snorkelingul, scufundarile sau sporturile acvatice. Sunt nepretentiosi si se pot adapta la orice conditii, atata timp cat au posibilitatea de a experimenta lucruri noi: pot locui intr-o coliba de bambus, intr-un igloo sau in cort fara a se plange de nimic. Cand calatoresc, sunt dispusi sa incerce orice si sa accepte orice provocare, de la specialitati culinare, pana la obiceiuri locale. Adora sa faca lucruri pe care nu le-au mai facut si sunt pasionati de sporturile extreme – rafting, parasutism sau bungee-jumping. Un safari, o calatorie in jungla amazoniana sau o incursiune printre fiorduri vor fi intotdeauna in top.
Destinatii recomandate: Tanzania, Kenya, China (Tibet), Coreea de Sud, Laponia, Nepal.

Keyword-uri: zodii, calatorii, horoscop, vacanta, destinatii, astrologie

URL: www.consiliervacante.ro
Email: consiliervacante (at) gmail.com
Nume: Alexa

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements