Un produs Blogger.

Adauga poza in fundalul postarii tale de pe blog blogspot

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?


In continuarea articolului Schima culoarea de fundal text se poate merge putin mai departe inlocuind culoarea fundalului de text cu o poza.


Acest exemplu este tocmai rezultatul folosirii acestui cod.Poti adauga un gram de originalitate adaugand o poza cu trimitere la subiectul articolului tau pe care poti scrie.


De exemplu daca doresti sa postezi subiecte despre aparitii noi in domeniul auto poti alege poza dorita si poti scrie pe ea articolul.Sau de exemplu daca ai poze personale,facute in anumite imprejurari si care nu doresti sa fie copiate indiferent daca le insemnezi cu numele blogului sau numele tau le poti adauga in fundal.
Cum poti adauga acest cod de fundal in care sa poti introduce o poza?
La fel ca la articolul precedent de adaugare a culorii de fundal text in postare trebuie doar sa introduci codul de mai jos.Iit alegi poza si inlocuiesti unde scrie "adauga url-ul pozei" si poti scrie textul in locul " spatiu de text".

Adauga acest cod inainte de a incepe sa alcatuiesti articolul si schimba
"adauga URL-ul pozei cu adresa de URL a pozei incarcate pe unul din site de profil ( Tinypic, picasaweb, e.t.c. ) si continutul postarii sub forma de text in locul "Spatiu de text"

<table style="background-image:url(adauga URL-ul pozei);">
<tr><td>
Spatiu de text.
</td></tr>
</table>

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements