Un produs Blogger.

Cauta melodii cu propria voce

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?


Midomi vă permite să găsiti si sa descoperiti muzica si oameni. Utilizeaza vocea pentru a te conecta instantaneu la muzica preferată, şi la o comunitate de oameni care vă împărtăşesc interesele muzicale. Cântaţi versiuni proprii, pentru a asculta vocile, vezi poze, rata cantaretilor, trimite mesaje, şi cumpăra muzică.
Căutare
Midomi este ultima aparitie din domeniul instrumentelor de căutare muzicala, pentru că este alimentat de vocea ta. Cântaţi, fluierati.. pentru a găsi instantaneu muzica preferată şi de a lua legătura cu o comunitate care împărtăşeşte interesele tale muzicale. Este cu adevărat uimitor!
Contribuie
Misiunea acestui site este de a construi cea mai cuprinzatoare baza de date din domeniul cautarii muzicale. Puteţi contribui la baza de date cantand in studioul lui Midomi de înregistrare online în orice limbă sau gen.
Legaturi
La Midomi vă puteţi crea propriul profil, sa cantati melodiile preferate şi să le împărtăşiţi cu prietenii tai si sa fiti descoperiti de către alţi utilizatori Midomi. Puteţi asculta şi creste performanţele altora prin marirea ratei muzicale, de a vedea pozele lor, le trimiti mesaje, cumpărati muzică originală,e.t.c.
Caracteristici
Midomi este un magazin de muzică digitală extinsă cu o colecţie în creştere de peste două milioane de piese muzicale. Puteţi asculta mostre de înregistrări originale, cumparati versiuni complete direct din studioul Midomi.Click pentru mai multe detalii

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements