Un produs Blogger.

Cugetarile unei mame blonde - astazi dspre blog

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?


1. Cu cine avem onoarea sa ne prezinte cateva franturi din experienta sa de blogger?
Imi place ideea unui interviu! Sunt Zoozie, mama care asculta de bebelusul ei. Dar si doamna din bucatarie, amanta in societate si casnica in pat* :) Sunt posesoarea zapacita a unui singur neuron care s-a pastrat de pe vremea cand o asteptam pe fetita mea si a refuzat sa se inmulteasca (in viata de zi cu zi ma scuz ca sunt obosita dar voua va spun adevarul!). O persoana care se autoexerseaza dar se mentine la fel de imprastiata ca in prima zi de bloguit sau bloggereala.

*ca sa parafrazez o vorba din batrani despre rolul femeii.


2.Blogul s-a transformat pe rand de la o simpla pagina de internet la o adevarata opinie marcanta in viziunea online. Cum se numeste blogul tau?De cand ai acest blog?

Un blog mediocru. Il am de cand eu si fetita mea am implinit 4 luni de convietuire si nu stiam ce vom face cu el (februarie 2008). Poate un jurnal de nou-nascut, poate un jurnal de mamica... A devenit insa un glas care sustine atasamentul fata de copii si alaptarea ca forma de exprimare a acestuia, dar nu va imaginati ca ne-am limitat aici. Cred ca vom schimba in curand numele blogului din blogul mediocru in blogul exhaustiv!


3.Cum iti descrii blogul in fix 10 cuvinte?

As vrea sa-l descrie altii pentru mine. Dar, daca insistati, as vrea sa fie orginal, amuzant, ingrjit, scris corect, sa invite la citit, sa dea idei altora, sa nu plictiseasca... cred ca m-am blocat la 7 insusiri si mai mult de 10 cuvinte :). Doar sunt femeie, nu?

4.Care crezi ca este cea mai buna modalitate de a atrage cititorii , implicit de a avea trafic pe blog?

Nu vreau atat trafic cat sa ajut la informarea proaspetilor parinti. Iata ca mi-a venit o idee despre cum sa continuu acest proiect. Cred ca astfel va deveni un blog mai serios - sau jumatate din el va fi serioasa.

5.Ce insemna a scrie pe blog atunci cand ai postat primul articol in blog?

Nu m-am gandit ca voi da un sens in stilul acela invatat la scoala, gen profesiune de credinta. Pentru mine a fost mai ales un exercitiu de imaginatie. Incercam sa fac o poezia din primul an al copilului meu.

6.Ce ai inteles in plus fata de acea perioada de inceput cand ai scris primul articol fara de astazi,cand esti la al n-lea articol postat in blog?

Cred ca 167-lea articol.
Ca alegerile personale sunt persoanale, ca ne schimbam, dar intotdeauna trebuie sa lasam loc si pentru cei din jurul nostru. Nimeni nu detine adevarul absolut. Dar, cu siguranta, este mai mult loc pentru informare decat acum cativa ani. Internetul este infinit!

7.Ce sfaturi ai oferi unei persoane care si-ar incepe astazi un blog si ti-ar cere niste sfaturi (nu fi zgarcita cu raspunsul la aceasta intrebare)

Scrieti romaneste, nu jigniti pe nimeni si nu va folositi blogul ca pe un mijloc de defulare! De asemenea, face-ti-va articolele cat mai vizibile, chiar daca asta inseamna sa bricolati putin si sa va prindeti degtele in web design. Profitati de tutorialele care invata cum sa adaugi template-uri, comment-uri recente. Nu lasati retelele sociale sa ne inghita! Pastrati-va vocea si trasaturile deosebite, adica fiti original, draga nou blogger!

8.Care este tema centrala despre care ai vrea sa vb in postari si discutii mai dese?

Vreau muuuulte teme! Sunt o fire spontana iar scrisul m-a facut sa infloresc. Uitasem cum este. Pana atunci lucrasem niste ani si toate serile mele treceau raspunzand unor clienti, nu propriilor ganduri.

9.Aceste raspunsuri se vor posta in 99boguri si dorim ca acest articol sa poarte un titlu ales de tine.Ce titlu ai pune acestui set de intrebari?

Cugetarile unei mame blonde - astazi dspre blog

10.Aceste intrebari si raspunsuri se vor posta in 99bloguri purtand un titlu ales de tine la punctul 9.La aceste intrebari vor raspunde si alte persoane.Te rog scrie o intrebare la care va raspunde cel care va completa intrebarile de mai sus plus intrebarea ta.(indiferent de tema,interes..o intrebare la care sa raspunda urmatorul)

Poate stii ce astepti TU de la blogul tu. Dar stii ce asteapta altii? Blogul este un demers solitar sau unul interactiv in ochii tai? De ce?

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements