Un produs Blogger.

Generator coduri de bare impotriva programelor spion

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?


S-a tot vb pe tema codurilor de bare si a includerii lor in indentificarea unor elemente ce pot face obiectul unei observatii mai mult sau mai putin daunatoare ce ar putea privi indragirea unor drepturi.Dupa cum se cunoaste codul de bare este o reprezentare de date, utilizat pentru a fi citit pe cale optică.Descris altfel codurile de bare pot fi intelese si ca un cod "Morse optic". O serie de bare negre pe un spaţiu alb reprezinta imaginea codului de bare.Intalnim la multe formate de coduri de bare.
Codurile de bare sunt citite si decodate cu ajutorul scanerelor care masoară reflexia luminii şi interpretează codurile în numere şi litere şi le trimit spre gestionare unui calculator. Din cauză că există multe formate de coduri de bare s-a ajuns ca un scaner să recunoască mai multe formate liniare şi bidimensionale.
Cel mai simplu mod de a genera imagini de coduri de bare in mod direct este folosirea unui serviciu de generator de cod de bare, prin intermediul morovia.com ( imaginea adaugata in acest post a fost creata cu ajutorul acestui generator de cod , optiunea cod "128").In cazul în care nu doriţi ca un cod de bare sa fie citit de catre oameni, putem sa renuntati la a bifa "Show Human Readable Text:".
Ideea postului este de a va putea trimite catre o sursa generatoare de text prin care daca doriti sa postati date in blog fara ca ele sa fie luate de programe spion ( aici ma refer la aceia dintre voi care posteaza aproape in fiecare pagina o adresa de mail sau un nr de tel.Te mai intrebi de ce esti asaltat de spam-uri venite de nicaieri?)

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements