Un produs Blogger.

Generator de sablon template pentru blogspot blog

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?


Harta blogosferei este ciudata si putin stearsa daca este sa ne gandit la cei peste 80% din blogurile care sunt cat de cat active in prezent.Stie cineva exact cate bloguri "isi desfasoara" activitatea online bucurandu-se de o citire si un feedback pozitiv?O categorie mare,foarte mare sunt aceia care considera ca daca au un sablon cat mai complicat asta poate sa le aduca si citiri si ..bani.Nu este deloc asa.Multe din sabloanele gasite la liber imprumuta ceva din "smecheria" promovarii ascunse.Multe dintre aceste sabloane au ascunse coduri si linii de cod care nu sunt descoperite si astfel cei care le pun spre distributie se bucura de o optimizare activa si de cele mai multe ori chiar agresiva.Subiectul acest post este aflarea de modalitati simple dar creative la indemana oricui de a crea propriul sablon in linii personale.
Una din cele mai simple modalitati este generatorul de sabloane.Generatoare ce pot crea template-uri/sabloane dinamice instantaneu, fără sa stiti limbaje de programare cum ar fi HTML, XML si CSS.In acest caz ai nevoiea doar de un pic creativitate, imaginatie si astfel generarea determina sablonul rezultat.

Acest generator foloseste sabloane cu meniu simplu, putem incepe crearea unui sablon, prin selectarea uneia dintre facilităţile deja furnizate. Inainte de a incerca acest instrument trebuie sa va asigurati ca utilizati o versiune de browser IE6,IE6+ , Firefox sau Opera.



Putem proiecta propriul sablon de blog blogspot din antet pentru a ajunge la subsol. Evident, nu avem nevoie de multe cunostinte de HTML, doar modificati sau adaugati direct prin intermediul setărilor disponibile.



Acest generator oferă o multime de posibilitati vis-a-vis de construirea coloanelor, pornind de la un sablon generator pentru coloane si se poate indinde chiar si de pana la 5 coloane este de asemenea disponibilă.



Trix Blogspot Format Generatori (TrixTG) este un instrument online usor de utilizat pentru generarea de template-uri/sabloane pentru bloggeri.Este foarte uşor de a crea şabloane folosind acest instrument. Cea mai recentă versiune a acestui instrument oferă o mai bună interfeta de utilizator şi caracteristici noi pentru a usura proiectarea sablonului de blogspot blog. Puteţi începe de la zero, sau puteti să vă încărcaţi un şablon deja disponibil şi sa personalizaţi în funcţie de cum doriti .

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements