Un produs Blogger.

Politia Blogurilor a gasit urme de frustrari in "Reteaua literara"

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Promovam Romania prin cultura, promovam valorile artistice prin intermediul schimburilor interculturale la nivel european, promovam valoarea. Asa au descris niste domni Reteaua literara. http://reteaualiterara.ning.com


Dupa asa descriere am zis sa intru ca am mare nevoie de asa ceva. Eu rasfoiam bucuros si bateria se umplea de
cultura ca masina de carburant la benzinarie. Citesc linistit si un titlu imi atrage atentia...uuuuuuooooooaaaaaaaauuuuuuuuu.....incredibil...

Casatoria monogama intre ipocrizie si ridicol

Materialul este scris de Octavian Sarbatoare si este aici

http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/casatoria-monogama-intre?fbc_channel=1

Dupa ce blameaza casatoria cu niste definitii (DEFINIŢIA RELIGIOASĂ: Act religios prin care condamnaţii la veşnicie împreună crează un răstignit în plus şi o virgină mai puţin. ) considerate doar de el amuzante Octavian se
afunda...

"Oamenii forţaţi să fie monogami nu au altă alternativă decât să-şi trăiască viaţa între ipocrizie şi ridicol, fiind nevoiţi să-şi ascundă iubirea. Neputând să-şi suprime firea de poligami sau poliandre, aceşti bărbaţi şi femei sunt un continuu subiect de bârfă pentru că au îndrăznit să iubească contrar şabloanelor impuse de societate."

Nu ma reprezinti asa ca nu inteleg de ce vorbesti in numele tuturor. Trecem totusi peste inchipuirile despre puterea cuvantului tau. Octavian dar cine ii forteaza pe oameni sa se casatoreasca?
Inainte sa-ti publici postarea chiar nu te-ai gandit la asta?


"Întrebarea care se pune acum este: Poate iubirea să fie subiect al unei hârtii contractuale. Ce legătură are iubirea cu obligaţiile căsătoriei? Veţi spune poate că acel contract de căsătorie protejează părţile. Dar priviţi cu atenţie agonia acestei protecţii, injuriile care şi le aruncă foştii iubiţi, şi coşmarul de a bate sălile tribunalelor."

Bun. Pana aici am inteles (si asta doar pentru ca m-am chinuit) ca nu iti place casatoria. Mai departe insa nu
inteleg...
"Nu ar fi normal ca un bărbat să poată avea legături onorabile cu câte femei doreşte? Nu credeţi că este firesc ca o femeie să poată trăi cu demnitate cu câţi bărbaţi vrea? Aceste idei nu sunt deloc noi, căci omenirea în cea mai mare parte a istoriei ei nu a fost monogamă. Şablonul creştin al căsătoriei monogame răneşte inimi şi distruge vieţi omeneşti."

Iti faci tu mintea sa sangereze cand prezinti asemenea idei. Ma mir ca blogul tau nu s-a sinucis dupa ce ai scris cele de mai sus. Pai daca nu este buna casatoria dupa cum zici si un barbat nu se insoara el poate sa traiasca si cu 10 femei ca nimeni nu ii face nimeni nimic. Nu inteleg impotriva cui esti dar arati un grad ridicat de confuzie si asta doar pentru ca ai vrut sa pari inteligent. Domnilor de la "Reteaua literara" asa promovati Romania prin cultura?

"Şablonul creştin al căsătoriei monogame răneşte inimi şi distruge vieţi omeneşti."
Nu e cam mult si pentru voi?

Continue ►

Din partea casei:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Ultima frază citată de tine e prea mult!...chiar și pentru un bigam :lol:

Dar nici cu tonul tău literar-mesianic nu mi-e rușine! :)

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements