Un produs Blogger.

Povestea bloggerului 'mnealui sau cum sa-ti faci blog cu o idee furata

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?


Ajuns la varsta pensionarii 'mnealui se plictiseste si isi face blog. Cum talentul e departe de el a lipit pe la economate reclame cu blogul sa atraga vizitatori dar tot se citea singur. Si-a pus si reclama de la Google dar daca vizitatori nema atunci si bani canci. Vizitand anumite bloguri ii vine o idee: un site in care critica blogurile:)
Fulminant! Original! Senzational. Problema e ca asta facem noi aici dinaintea ta si dupa ce ai comentat pe http://politia-blogurilor.blogspot.com (
aici )si ai vazut care e "nisa" blogului ai vrut si tu:)
Credeam ca intelepciunea vine cu varsta dar mi-ai demonstrat ca nu este asa. Cel putin in cazul tau. Mentalitatea ta invechita si incapabila de a face ceva nou ma sperie. Nu esti singurul. Sunt multi ca tine. Vor sa fie apreciati pentru furaciuni si golaneli. Noi nu te sanctionam dar o vor face cei care au idei originale si sunt scarbiti de plagiatori. Ramai penibil pana la capat ca doar nu ai investit degeaba in tine atata timp.

Din partea casei:

2 comentarii:

WaLy spunea...

Sall!!!
Mda...cam asa e , dar ai vazut ca celorlalti le cam place idea omului si pana la urma poate ca doar sa inspirat dupa acel site , nu trebuie sa fim chiar asa.

Lillee spunea...

Nu, ideea este urmatoarea: nu a copiat nimic. Ar trebui sa va informati mai mult. Doar promova un alt blog in care tu ca blogger te inscrii cu blogul tau si astfel te supui unei analize. Vor intra comentatori si iti vor spune ce este ok si ce nu cu blogul tau. Nici macar nu se aseamana cu conceptul "politia blogurilor" si cu atat mai mult nu este ideea lui "mnealui"
Politia Blogurilor imi place foarte mult...era ceva necesar in blogosfera...dar in cazul lui mnealui ati gresit. Cititi inca o data articolul respectiv si apoi veti vedea si voi.

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements