Un produs Blogger.

Castigati bani din articolele postate in 99bloguri

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Castigati bani din articolele postate in 99bloguri
99bloguri AdSense ofera autorilor blogului 99bloguri posibilitatea de a adauga reclama/publicitate si de a castiga bani prin afisarea reclamelor proprii in articolele postate in 99bloguri.
Ce inseamna 99bloguri AdSense?
Reprezinta posibilitatea de a te alatura blogului 99bloguri primind invitatia de autor.Oferim optiunea adaugarii in propriile articole postate in 99bloguri a reclamelor-bannere sau orice alta forma de castig la care te-ai afiliat.
99bloguri AdSense oferă autorilor blogului 99bloguri posibilitatea de a posta reclame in propriile articole postate direct in 99bloguri si de a castiga bani prin afisarea reclamelor in paginile articolelor postate.


Poti particulariza aparitia reclamelor tale in propriile articole postate in 99bloguri, alegand pentru conversia dimensiunii acceptate de 99bloguri a uneia din dimensiunile expuse mai jos:

Leaderboard (728 x 90)
Banner (468 x 60)
Buton (125x125)
Jumătate de banner (234x60)
Dreptunghi mic (180x150)
Banner vertical (120 x 240)
Dreptunghi mediu (300 x 250)
Pătrat (250 x 250)
Dreptunghi mare (336x280)


Cum sa pornesc?

Este usor si rapid sa deveniti autor 99bloguri AdSense:


1. Deveniti autor 99bloguri - Completati formularul 99bloguri AdSense printr-un click pe butonul de mai jos :





2. Dupa completarea formularului 99bloguri AdSense  adaugarea postarilor se vor face automat fara perioade de timp de aprobare a articolelor postate, numai dupa ce se achita o taxa de co-autor anuala in valoare de 30 lei.
3. Conecteaza-te la contul tau de blogger sau prin casuta de conectare din dreapta sus, scrie si publica articole in 99bloguri oricand si la orice ora doresti.
4. Codul adaugat de tine la completarea formularului 99bloguri AdSense va incepe sa fie afisat direct in toate postarile articolelor tale...*
 


* Va rugăm acordati intre 6-12 ore sistemului nostru pentru acceptarea dreptului de autor in 99bloguri.

De retinut :


a) Dimensiunea acceptata Cod AdSense - bannere - program afiliere de catre 99bloguri este una din cele 9 dimensiuni scrise mai sus.
b) Continutul oricarui articol trebuie sa contina minim 500 de caractere.

c) 99bloguri poate sterge orice postare adaugata,pentru nerespectarea bunului simt inscris in natura oricarui comportament normal,sau pentru alte motive,fara nici o notificare sau justificare prealabila sau ulterioara.

Din partea casei:

2 comentarii:

Admin spunea...

Buna tuturor sant noua aici si am nevoie de niste imformatii , in primul rand vreau sa felicit deoarece este o ideie foarte buna aceasta de a posta aici si in acelasi timp de a baga si codul de adsense , banuiesc ca in acelasi timp primesc si vizite pe adsense de aici , clicuri , exact ca pe un site al meu personal bineinteles daca viziteaza cineva postul meu sau chiar acesta ce tocmai l-am scris pentru imformatii , >>??

Diete Verbale spunea...

@CRINA ma bucur Crina ca ai avut disponibilitatea de a "petrece" acest articol si mai mult, de a lasa si un comentariu.Aceasta optiune este special creata pentru cei care au initiativa de a posta articole in 99bloguri.Codul adsense nu poate fi adaugat numai in conditiile in care se poasteaza.

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements