Un produs Blogger.

Loading rapid pentru poze din blogspot blogul tau

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Un scrip cod css pentru incarcarea pozelor intr-un ritm mai alert daca blogul tau are poze este acesta : Lazy Load.
In general pe langa scrierea de articole este indicat a se posta si poze sau imagini reprezentative cu diferite ipostaze sau locuri preferate si pec are le doresti expuse in blog.De multe ori dimensiunea pozelor difera intre ele si deci, incarcarea in momentul in care cineva it intra in blog se face destul de greu.In ajutorul celor care au bloguri cu tematica peisagistica unde-si incarca mai multe poze decat intr-un format de blog clasic este acest cod foarte simplu de adaugat in blogul tau.
Urmareste acesti pasi de mai jos si la refresh vei constata ca incarcarea pozelor atunci cand navighezi pe blog se va face intr-un ritm mult mai repede.

Cum poti adauga acest scrip code html de incarcare a blogului intr-un inteval de timp mai scurt in blogspot - blog-ul tau?


Pasul [1] Intra in contul tau de blog blogger.com >> Aspect >> Editati HTML si bifeaza casuta din colt dreapta al sablonului in dreptul caruia scria : "Extindeţi şabloanele control".
Pasul [2] Cautati aceasta linie de cod :
</head>

Pasul [3] Si inaintea acestei linii de cod Css adauga acest cod :
<script charset='utf-8' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/><script src='http://pwam.googlecode.com/files/jquery.lazyload.js' type='text/javascript'/><script charset='utf-8' type='text/javascript'>$(function() { $(&quot;img&quot;).lazyload({placeholder : &quot;http://pwam.googlecode.com/files/grey.gif&quot;,threshold : 200});});</script>
Pasul [4] Salveaza.
Acum da-i un refresh blogului si vei vedea rezultatul.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements