Un produs Blogger.

Violenta copiilor

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Intr-o societate exploloziva, unde valorile sunt intr-o continua schimbare, unde ateismul este promovat ca si cand ar fi o gandire superioara a omului,  violenta juvenila isi largeste portile cuprinzand pe cat mai multi.
Copilul copiaza
In unele cazuri violenta la copii nu este altceva decat manifestarea fireasca, copierea a ceea ce a vazut in propia familie sau in cercul familial. Atunci cand adultii dintr-o familie se cearta din motive uneori banale, cand cearta se transforma in cuvinte grele si injositoare sau chiar violenta fizica, copilul receptioneaza si va copia exemplul vazut. Cineva explica de ce copiii copiaza exemplul celor mari: “Parintele pentru copil este ca Dumnezeu pentru noi. Asa cum noi depindem de Creator pentru a avea sanatate, putere, discarnamant, hrana la timp, etc, in acelasi fel si copilul este dependent de parinte in foarte multe privinte. Copilul nu isi poate procura singur hrana, imbracamintea, nu se poate apara singur…”           citeste tot articolul

Din partea casei:

1 comentarii:

Diete Verbale spunea...

Am citit articolul postat de tine si observ ca prezentarea se face de fiecare data de pe pozitia observatorului cu mainile in buzunare.Imaginea este data de perceptia pe care o avem fata de noi in raport cu influenta lumii din momentele de manifestare a starilor pe care nici noi nu le cercetam foarte bine.Ti-as multumi daca ai mai scrie un mic articol care sa imbine joaca cu invatatul..

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements