Un produs Blogger.

Cum ar arăta România fără ei? Fără Băsescu, Boc şi restul?

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

...


Sunt din ce în ce mai indignat! Din ce în ce mai supărat! De ce? Pentru văd ceea ce vedem toţi, o ţară fără nici un orizont, dezolată, tristă, condusă de oameni nepăsători! Iar nepăsarea lor doare! Se vede pe faţa omului de rând durerea! E un sentiment ciudat să observi, după o minimă analiză, cum ăştia îşi bat joc de noi toţi, şi noi aproape că avem mâinile legate! Nu putem face nimic! Aproape nimic! Suntem iar la mâna lor! Mereu am fost...


Alţii şi au vărsat sângele pe câmpurile de luptă pentru ţara asta, iar ei... Conducători au mai fost! Şi mai buni şi mai răi... De la Mircea cel Bătrân şi Alexandru cel Bun, la Vlad Ţepeş, Ştefan cel Mare sau Mihai Viteazu, Carol I şi Ferdinand I cel Loial (ultimii doi nici măcar nu erau români) - toţi s-au străduit sub responsabilitatea funcţiei de şef de stat să se achite cât mai bine de sarcinile ce le reveneau! Ei sunt nişte modele! Ar trebui să fie nişte modele pentru noi toţi, dar în special pentru dumneavoastră domnule Băsescu, pentru dumneavoastră domnule Boc! Dar oare sunt?


Câţi dintre tinerii de azi ar putea să lege câteva fraze despre cei enumeraţi mai sus? Din păcate cred că foarte puţini... De asta suntem unde suntem... Pentru că în primul rând ne-am uitat trecutul... Pentru că uşor uşor ne pierdem identitatea ca naţie! Din popor devenim populaţie! Ăsta e crudul adevăr!


Am putea căuta vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns ţara, pentru situaţia în care am ajuns noi ca popor! În momentul de faţă nu se întrevede nici o schimbare în viitorul apropiat... Îmi pare rău să o spun! Dar pe cine am putea învinovăţi? Un pic peste jumătate din cei ce s-au prezentat la vot acum 6 luni a decis! Sunt tot de-ai noştri! Au crezut, au fost cumpăraţi sau au fost forţaţi - cert este că ei au decis! În naivitatea lor, imaginile de mai jos au avut ecou:




Jumătate din ţara asta a vrut România pe mâinile lor! Unde e România cea dreaptă domnule Blaga? Unde sunt autostrăzile, "drumurile ca lumea" domnule Boc? Despre ce educaţie vorbiţi doamna Sufina când profesori şi învăţătorii îşi desfăşoară activitatea în şcoli aflate în paragină, cu elevi ai căror părinţi nu au bani pentru manuale? Asta e România normală în viziunea dumneavoastră domnule Videanu? Aşa trebuie condusă România în vremuri grele domnule Stolojan?



Continuare postării o puteţi citi "la un pahar... de vorbă..."





Continue ►

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements