Un produs Blogger.

Modalitati de maximizare a veniturilor prin anunturile AdSense

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu: Modalitati de maximizare a veniturilor prin anunturile AdSense
Descriere: Marea majoritatea detinatorilor de site-uri stiu ca Adsense este o sursa consistenta de venituri suplimentare.

Acesta este motivul pentru care cei mai multi dintre webmasteri le utilizeaza pentru a alege cele mai avantajoase cuvinte-cheie. De regula, ei detin liste cu aceste cuvinte-cheie sau folosesc diverse metode pentru a le identifica. Cu toate acestea, dupa ce-a postat aceste cuvinte-cheie pe pagina lor, observa ca banii, pe care presupuneau ca-i castiga, nu vin.

Modalitati de maximizare a veniturilor prin anunturile AdSense
Unde gresesc ei?


A avea o pagina cu cuvintele-cheie adecvate este un lucru. Dar, atragerea de vizitatori pe acele pagini este o chestiune diferita si de obicei, este ceea ce lipseste.


Pentru ca vizitatorii sa acceseze cuvintele-cheie, bine platite, trebuie sa-ti optimizezi modul de navigare de pe site. Gadeste-te putin, cum navigheaza utilizatorii pe site-ul tau si ce informatii folosesc. De regula, un utilizator aflat pe o pagina, are tendinta de a o parasi dand click pe o alta mai interesanta. Utilizatorii paresesc pagina initiala, deoarece aici se afla link-uri care duc spre alte adrese. Aceasta este navigarea pe site. Deci, este vorba despre ceea ce permite utilizatorilor tai sa navigheze sau sa paraseasca site-ul . Totodata, este si o metoda de a-ti maximize veniturile obtinute cu ajutorul anuturilor AdSense.


Un meniu tipic al unei pagini de Internet are link pe fiecare pagina. Textul de pe aceste link-uri este ales in functie de ceea ce ar putea sa atraga atentia utilizatorului sis a-l determine sa dea click. De obicei, link-urile care ofera download gratuit atrag atentia utilizatorilor. Trucul este de a încerca şi de a folosi inteligent etichetele de pe linkuri pentru a atrage vizitatori pe paginile, care va genereaza venituri. Aceasta este o modalitate foarte buna de a se transforma click-uri reale ieftine catre bani reali.


Inainte de a testa aceasta metoda pe site-ul tau, trebuie sa te asiguri ca ai doua lucruri. Ai nevoie de un instrument, care iti permite sa urmaresti si sa compari, paginile, care iti genereaza venituri.


Urmatorul lucru, pe care trebuie sa-l faci este sa identifici mijloacele prin poti sa tragic vizitatorii de pe o pagina pe o anumita pagina, respectiv, cea care iti aduce veniturile. Trebuie sa creezi o descriere atragatoare a link-ului respectiv. Sau poti gasi o prezentare foarte originala. Gandeste-te la ceva ce oamenii nu vad in fiecare zi. Acest lucru ii va face curiosi si vor dori sa afle mai multe informatii.


Poti folosi grafice si imagini pentru a atrage atentia. Nu exista limite cand vine vorba de metode de a face link-ul tau observant de catre useri. Daca ti-ai propus sa ai succes cu site-ul tau, vei face tot posibilul sa-ti atingi obiectivul. Trebuie doar sa fii creativ...citeste tot articolul aici
Keyword-uri: Adsense, castiguri online
Nume: Radu Prisacaru
IP Address 79.112.109.198

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements