Un produs Blogger.

5 Afectiuni tratate de Soare

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu: 5 Afectiuni tratate de Soare


Descriere: Temperaturile din termometru au intrecut orice limita ! Dar ca sa privim partea buna a lucrurilor, si soarele este bun la ceva...


1. Psoriazis
Aceasta afectiune se manifesta prin regenerarea pielii intr-un ritm mult mai accelerat decat in mod normal. Datorita soarelui, acest proces este incetinit. Potrivit specialistilor, trebuie sa tii cure de cate 10 zile de soare anual. Trebuie sa tineti cont, ca expunerea la razele ultraviolete se face treptat, in urma folosirii unei creme de protectie solara cu grad de peste 25.


2. Infectii
Atunci cand te rasfeti cu razele solare, sistemul imunitar are de castigat. Acesta este fortificat, si lupta impotriva virusilor si a bacteriilor mult mai puternic. Expunerea la soare este indicata in cazul tuberculozei, erizipelului ( o boala infectioasa a pielii ), peritonitei virale si oreionului. Pe langa acestea, specialistii mai sunt de parere ca razele ultraviolete sunt de ajutor si in cazul infectiilor fungice, de tipul celor cu Candida albicans.


3. Depresie
Circa 15 minute de expunere la soare, de doua ori pe saptamana, sunt suficiente pentru a stimula atat producerea de vitamina D in organism, cat si secretia de..citeste tot articolul aici

Keyword-uri: efectele soarelui
Nume: Sindy
IP Address 89.115.160.179

Din partea casei:

3 comentarii:

Diete Verbale spunea...

Constanta, se stie!

Unknown spunea...

:))

Diete Verbale spunea...

si acum pe bune nu este asa?nu saptamana ce vine cealalta ajung si eu pe la c-ta daca esti pe acsa poate facem in asa fel incat sa ne putem intalni..punem tara sub lupa blogging-ului in umbra unei bauturi reci.Ce zici?

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements