Un produs Blogger.

Lectia de sexologie pe Politia blogurilor - vezi intrebarile si raspunsurile

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Bun venit la rubrica de sexologie care a devenit atat de populara incat a trebuit sa o marim. Doctorii de la Politia blogurilor au raspuns cat se poate de util la toate intrebarile. Acestea sunt reale si sunt luate de pe site-ul tpu.ro, de la categoria dragoste&sex. Raspunsurile apartin Politiei blogurilor.

1. mariaioana intreaba: Fetelor sunteti virgine?cati ani aveti? Eu am 14 ani si as vrea sa'mi incep viata sexuala. Daca ma dezvirginez cu degetu as putea sa fac cancer de col uterin sau ceva de genu?

Doctorul Politia blogurilor: Mariaioana dezvirginarea cu degetul nu duce la cancerul de colon de care te temi desi nu stiu de ce. Nu uita insa ca poti lua multe boli cu transmitere sexuala daca te dezvirginezi singura. Lasa niste indivizi maturi si dubiosi sa se ocupe de munca asta. Sper ca te-am putut ajuta!

2. anonim1234 intreaba: Care are chef de o partida buna? incerc sa cunosc cat mai multe pozitii si.nu am gasit parteneri prea straluciti!sunt fata si putem vb mai multe pe geo_geo_sukara pup

Doctorul Politia blogurilor: Sukara la ora la care iti raspund probabil satisfaci necunoscutii de pe net. Stiu ca nu sunt putini dar te rog sa rezisti pentru ca doar asa vei avea o meserie in viata la care sa te pricepi foarte bine.

3. cristian intreaba: Care este diferenta dintre sex si masturbare la barbati?


Doctorul Politia blogurilor: Dragul meu Cristian, ca senzatie iti spun sincer ca nu exista nici macar o diferenta. Prin sex insa poti socializa si tu...
4. Divina:* intreaba: Tinctura de marar se poate lua si cand esti pe stop?


Doctorul Politia blogurilor: Sigur. Nu uita insa sa iei si o lingurita (fara varf) de pilitura de fier.

continuarea pe Politia blogurilor
Continue ►

Din partea casei:

1 comentarii:

Diete Verbale spunea...

Salut Scribule,
compara initiativa acestei abordari "Lectia de sexologie - intrebari si raspunsuri" cu alte postari si incearca sa vezi daca statatistica arata bine..

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements