Un produs Blogger.

Politia blogurilor ofera lectii de sexualitate - vezi intrebarile si raspunsurile

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?


Incepand de astazi, in fiecare zi de dimineata puteti sa cititi pe Politia blogurilor noua rubrica de sexologie. Vom lua intrebri de pe diverse forumuri iar doctorii de la Politia blogurilor vor da raspunsuri menite sa-i ajute pe cei cu probleme.

Urmatoarele intrebari sunt reale si sunt luate de pe site-ul tpu.ro, de la categoria dragoste&sex.

1. biov intreaba: Pot ramane insarcinata daca nu am avut contact sexual? Adica nu am folosit prezervativu' ,insa nu a existat penetrare, decat de 2 ori atingere. Exista vre'un risc?

Doctorul PB: Draga Biov, dupa nume imi dau seama ca tu trebuia sa vari scarnavia in femela. Cum adica a existat atingere fara penetrare?
I-ai sters`o de praf? Nu este nici macar un singur risc! Se vede clar ca esti incapabil si sa faci un copil! Ai dezamagit o femeie. Renunta! Nu merita sa strici numele tuturor barbatilor!

2. bogdan intreaba: buna!am si eu o intrebare destul de grava pentru mine!am erectii foarte dese si ma excit foarte repede cand sunt cu o fata etc?help pls ca nu mai suportx(

Doctorul PB: Draga Bogdan ce se intampla cu tine este perfect normal. Mi-am dat seama ca stai doar pe langa femei bune daca se...restul materialului il gasiti pe Politia blogurilor Continue ►

Din partea casei:

4 comentarii:

Bloggeron spunea...

Buna Scribu,
cred ca ar fi mai indicat sa te poti prezenta sa vedem si noi din partea carei prime sau ultime jumatati de barbatesc sau feminin vin aceste indrumari si sfaturi..pentru ca din ce am citit eu se intrevad destul de multe cuvinte vesele dar si sloboziri de caractere ascunse.

Bloggeron spunea...

..si inca ceva.Anunta ca aceste sfaturi (pentru urmatoarele postari )impletesc in ele si o doza de exces pervers umpluta cu expresii vulgare..astept o mica reactie!

politia blogurilor spunea...

Te asigur ca voi anunta cand voi avea postari cu fragmente considerate vulgare!

Diete Verbale spunea...

@politia blogurilor
nu trebuie sa-mi faci mie o asigurare la atentie suportata de intelegerea unor cuvinte sau expresii ..mie unul imi pare un text destul de direct pus langa alte articole scrise destul de ok.Poti trimite si oferi sfaturi dar cenzurand anumite cuvinte vulgare ( si unde mai este farmecul , vei spune tu )

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements