Un produs Blogger.

Sfarsitul lumii la OTV in direct si probabil in reluare

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu: Sfarsitul lumii la OTV in direct si probabil in reluare

Descriere: De cîteva zile mă uit la sfîrşitul lumii: soarele trimite flame ucigaşe care ne va ţine, nu se ştie cum în beznă, 1000 de ani cel puţin. O mulţime de oameni care n-au ce face, sună şi-şi dă cu părerea; cei mai mulţi citează din biblie în funcţie de zona geografică şi să fiu mai concisă, moldovenii citează din biblie fără excepţie.
Din cînd în cînd mai sună cîte-un specialist în apocalipse care ştie din surse sigure că de fapt, nu toată lumea va pieri, ci doar cei care nu-s aliniaţi vibraţional şi-n general ăia de-s ai dracului.
Alţi specialişti spun că ne vom schimba la nivel fizic şi ca să fie mai explicit Barbu ăla, al "hoitului", să înţeleagă tot amatorul de explozie solară, din Căcăţeii din Deal, pînă-n Răhaţeii din Vale.
Aflu de la alt specialist "renumit" care se află în platou cu hîrţoagele lui Barbu în fundal, că există un kit de supravieţuire, dar butonez şi nu aflu ce conţine. Dau înapoi taman la timp să aflu părerea lu' unu' Mitică; el e de părere că nici...citeste continuarea acestui articol aici
Keyword-uri: sfarsitul lumii
Nume: Angela Tocila

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements