Un produs Blogger.

Update Lista blogurilor din Romania pentru schimb de banner - link

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

100 bloguri adaugate pentru schimb de link banner in Lista blogurilor din Romania pentru schimb de banner - link
Sa continuam adaugarea blogurilor pentru schimb link banner sau sa inchidem cercul promovarii de trafic in online?
Raspunsul a fost dat in chiar momentul in care am observat ca oamenii care-si tintesc scopuri si ganduri in articole postate doresc promovare , trafic , citire si legaturi in online.In mai putin de 2 luni webile a strans un nr de 100 bloguri.Daca te gandesti ca blogul 99bloguri se afla in Lista blogurilor din Romania pentru schimb de banner - link - DA! Ai ghicit.de ce?Pentru ca este o partea a unui proiect intitulat 99bloguri?Nu!Pur si simplu este cea mai practica si simpla metoda de a te promova ALATURI de cei care doresc acest lucru.
La fiecare 100 bloguri adaugate vom scris un articol care seamana cu acesta incercand sa facem o etichetare din punct al activitatii blogului plus o statistica a blogurilor deja adaugate.


Ce inseamna webile?
Update Lista blogurilor din Romania pentru schimb de banner - link

100 bloguri adaugate atat prin optiunea inclusa pe www.webile.co.cc cat si opitiunea Schimb de banner/link aflata pe 99bloguri.


Pagerank 0 (61)
Pagerank 1 (10)
Pagerank 2 (13)
Pagerank 3 (12)
Pagerank 4 (7)
Pagerank 5 (2)
Am fost intrebat ce rost ar avea un blog sa se inscrie acum [ dupa 100 de bloguri deja adaugate ] daca oricum sunt destule bloguri pe webile de unde si-ar putea alege cu cine sa faca schimb de link - banner?
Raspunsul este unul simplu: daca nu-ti adaugi blogul vei putea face schimb de link / banner DOAR cu cele existente pus cele care se adauga constant in webile.Intr-un cuvant daca nu intri in "hora" [ nu faci parte in lista Lista blogurilor din Romania pentru schimb de banner - link ] nu vei putea intra in atentia celor care desi nu s-au adaugat pot dori sa faca schimb de link / banner cu cele existente deja pe webile.

Din partea casei:

1 comentarii:

Diete Verbale spunea...

Update Lista blogurilor din Romania pentru schimb de banner - link

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements