Un produs Blogger.

Exprimarea libera la fiecare oftat al vietii

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Femeia este initierea intr-o stare care poate determina natura barbateasca sa se implineasca si cu ajutorul apropierii sa devina un tot.Ce se intampla cand stalpul se stramba ori cand cauza greutatii sau pur si simplu refuleaza in si prin manifestari care necesita ajutor din partea celorlalti?

Atunci devina o caricatura de tot rasul mimand un gest apropiat de mila si compasiune.Betia unei femei este uitarea intr-o durere simtita chiar si de cel mai nesimtit barbat existent in viata asta pe care l-a cunoscut sau nu si i-a fost dat sa se intalneasca cu sansa unei abordari demne de respect.

Cu totii petrecem nebunia pana la a ne simti dusi spre alte planete nevizitate nici de extraterestrii conceputi in bazele americare.Linia de demarcare intre ceea ce esti acum si ceea ce poti deveni avand la bord acul vitezometru masurat in grade alcool este atat de mica ca si timpul dintre verde si rosu de la semafor.

Mai toti incercam sa traversam prin locuri nesemaforitate dintr-un singur si simplu motiv: sa scutim asteptarea alergand pe partea carosabila de parca am conduce o masina fara carburant.

Exprimarea libera la fiecare oftat al vietii ne determina sa ne asumam pedeapsa de a ne separa in fiecare moment de ceea ce consideram important pentru noi calcand peste tot ce am construit cu noi in toti anii in care ne-am simtit importanti si speciali.
Exprimarea libera la fiecare oftat al vietii
Exprimarea libera la fiecare oftat al vietii

Din partea casei:

1 comentarii:

Diete Verbale spunea...

Exprimarea libera la fiecare oftat al vietii

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements