Un produs Blogger.

99bloguri recomanda Ras Pilot - Show some love

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Multi dintre noi uit ca desi au un nume de subdomeniu la blogspot.com sau pur si simplu o pagina tind sa aduca ca si forma si subiecte cu un site.
Postarea pe un blog consider ca este interpretarea in mod verbal si in cuvinte a unor stari si momente din ziua, lunii, anului sau pur si simplu situatii care s-au petrecut intr-un interval de timp la care subiectul principal suntem noi sau trairile noastre.
Postarea unei melodii care mi-a distrat ziua este tocmai unul din aceste momente care ar trebui sa fie postat.

Cu totii ascultam una sau mai multe melodii in cursul unei zile din care facem o statistica la aprecierea si gustul nostru preferand o ascultare mai intensa a unei melodii care ne-a placut.Asta se vrea si acest post si altele care au fost si vor fi postate in 99bloguri cu titlu de "99bloguri recomanda xxx".

Momentul de incantare din punct de vedere muzical pentru aceasta seara vine direct de la Ras Pilot interpretand melodia Show some love
Va las pe voi sa faceti un clasament al tuturor melodiilor ascultate in ziua aceasta si sa notificati ca cea mai buna melodie pe cea pe care v-a placut intr-un mod mai apropiat de gustul si preferintele voastre.

Ras Pilot - Show some love

Din partea casei:

1 comentarii:

Bloggeron spunea...

99bloguri recomanda Ras Pilot - Show some love

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements