Un produs Blogger.

LUCID 666

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu blog: Lucid 666
Proiectul LUCID 666


URL: lucid666.blogspot.com
Descriere blog:
Proiectul LUCID 666 a fost initiat de un grup de intelectuali din Romania pentru a va pune la curent cu cele mai credibile informatii despre Conspiratia Mondiala si pericolele care pandesc omenirea in aceasta perioada.
Proiectul LUCID 666 este un portal de unde puteti accesa rapid linkurile celor mai importante siteuri care trateaza problema Conspiratiei Mondiale, un portal unde aveti cele mai noi informatii despre Conspiratia Satanica.
Aflati CINE sunt cei care ne conduc si mai ales CUI se subordoneaza acestia!
Nume: Dan Erbasu

Din partea casei:

6 comentarii:

z spunea...

Mda... sa vedem

Anonim spunea...

Fiule, asta e ceva satanist?

Diete Verbale spunea...

@z
Ce asteptam sa se intample?

Diete Verbale spunea...

@Cuviosul Pafnutie PalmasuParinte, existenta acelor 3 numere identice 666 nu conduce la ganduri si simboluri necurate atata timp cat blogul adaugat prin optiunea "Adauga blog" de pe 99bloguri isi are subiectul de a demasca , deci de a aduce lumina in niste situatii si actiuni care intradevar ar trebui sa ne intrebam ceva[ sa fim mai constienti de ceea ce se petrece in jurul nostru, in lune.Ati intrat pe blog? ]Subiectul acestui blog nu este de a prijini miscarea 666 ci poate doar de a o demasca prin metode cat se poate de corecte.Daca ceva din ceea ce se posteaza ar fi contrat credintei mele nu as posta.Toate articolele, blogurile, subiecte si comentarii sunt foarte bine analizate incercand sa nu agravam si asa situatia asta neclara existenta din jurul nostru fata de traiul si totodata inresponsabilitatea autoritatiilot competente de a-si face treaba si meseria asa cum ar trebui.

Diete Verbale spunea...

@Cuviosul Pafnutie Palmasu
„Un monstru înfricoşător apare din adâncurile sediului secret al SS-ului american. Asemenea unei caracatiţe enormeşi monstruoase de siliciu, Proiectul L.U.C.I.D. îşi răspândeşte ameninţător tentaculele supertehnologizate. În curând, milioane de victime neajutorateşi nebănuind nimic vor fi împresurateşi anihilate de noul stat de tip «Big Brother» al poliţiei Gestapo. Cine dintre noi va putea oare să scape de cuştile electronice care sunt construite în clipa de faţă pentru întreaga omenire?”
Texe Marrs

Diete Verbale spunea...

@Cuviosul Pafnutie Palmasu
Pentru a intelege intradevar fenomenul va recomand TEXE MARRS Sistemul Fiarei de Control Uman Universal cu 666

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements