Un produs Blogger.

Zece pasi pentru o curatenie de succes!

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu: Zece pasi pentru o curatenie de succes !
Zece pasi pentru o curatenie de succes


Descriere:
Instant Clean- Servicii de curatenie


Instant Clean este un important furnizor de servicii de curatenie - un profesionist, o companie de incredere care ofera servicii de curatenie in Bucuresti dar si in imprejurimi la o distanta de 70 km (pentru lucrari mai mari).
Inca de la deschidere din 2001 am ales sa ne axam pe calitate iar astazi, cu noi va puteti curata birourile si locuintele economic si eficient.
Daca alegeti Instant Clean puteţi fi siguri că ve-ti beneficia de un spatiu permanent curat, bine intretinut care va reflecta imaginea profesionala pe care doriţi să o proiectati atat pentru clienti cat si pentru angajati.


De ce să alegeti serviciile de curatenie de la Instant Clean?


1. Putem personaliza un program de servicii de curatenie potrivit nevoilor dvs. individuale dupa buget; fie ca e nevoie de curatenie zilnica, saptamanala, lunar sau doar o singura data.
2. Asteptati-va la un nivel superior de servicii de curatenie atunci cand sunteti gata sa ne apelati pentru ca noi folosim solutii si echipamente performante de curatare, tehnici moderne si eficiente, toate puse in practica de un personal instruit si motivat.
3. Avem experianta si ne straduim sa pastram aceleasi echipe de lucru la contractele incheiate; ocazional poate exista o schimbare in caz de zi liberă, boala, sau concediu de odihna al unui angajat.
4. Garantam calitatea serviciilor oferite, folosind programe de control al calităţii, prin inspecţii la faţa locului şi sondaje în rândul clienţilor.
5. Monitorizăm constant munca noastră şi corectam imediat nerespectarea standardelor stricte de curăţare; incurajam comunicare deci puteti sa ne contactati direct, sa ne spuneti cum au decurs lucrurile.
6. Toţi angajaţii nostri beneficiaza de contracte permanente de munca, sunt atent selectati, dupa abilitati, pasiune la locul de muncă, atitudine si experienta.
7. Cu noi eliminati stresul legat de salarizare, prime si concedii aferente personalului intern de la curatenie.
8. Noi aducem toate produsele de curăţenie şi echipamentele necesare pentru a aborda cele mai dificile probleme legate de curăţenie iar, in urma noastra vom lasă casa si biroul dvs. luminoase şi strălucitoare.
9. Suntem atenti la imbunatatirea aspectului profesional al afacerii dvs. prin mentinerea spatiului pe care ni-l dati in grija, intr-o perfecta stare de curatenie.
10. Oferim beneficii suplimentare la incheierea unui contract de curatenie cu durata minima de un an iar daca nu doriti un serviciu permanent, va putem oferi ocazional personal cu 25 lei/h...citeste tot articolul aici


Keyword-uri: firme curatenie, curatenie, curatenie apartamente, curatenie birouri, curatenie generala, curatenie industriala, curatenie locuinte, firma curatenie, firma de curatenie, menaj, produse curatenie, servicii curatenie, spalare covoare, tarife curatenie, preturi curatenie, servicii de curatenie
Nume: Instant Clean

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements