Un produs Blogger.

INTERVIU: Noi intrebam,Stefan raspunde!

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

1. Cu cine avem onoarea sa ne prezinte cateva franturi din experienta sa de blogger ?
Salut!Ma numesc Stefan,am 21 de ani si locuiesc in Pitesti


2.Blogul s-a transformat pe rand de la o simpla pagina de internet la o adevarata opinie marcanta in viziunea online.Cum se numeste blogul tau?De cand ai acest blog?
Blogul meu se numeste Stefan's world .Nu il am de mult timp...cam de o luna.Inaintea acestui blog am avut mai multe dar simteam ca nu sunt pe placul meu


3.Cum iti descri blogul in fix 10 cuvinte?
Interesant,amuzant,original,util,frumos,mereu cu material bun de citit si vizionat


4.Care crezi ca este cea mai buna modalitate de a atrage cititorii , implicit de a avea trafic pe blog?
Cea mai buna modalitate de a atrage cititorii este sa citesti si tu blogurile altora si sa lasi comentarii si continutul blogului tau sa fie original


5.Ce insemna a scrie pe blog atunci cand ai postat primul articol in blog?
Pentru mine cand am inceput sa scriu prima data pe blog era un mod de recreere si de eliberare a gandurilor adunate in decursul zilei


6.Ce ai inteles in plus fata de acea perioada de inceput cand ai scris primul articol fara de astazi,cand esti la al n-lea articol postat in blog?
Nu cred ca s-au schimbat multe de la primul meu articol...inca ma relaxeaza scrisul.Poate singurul lucru nou invatat este ca am realizat ca prin intermediu blogului unei persoane poti afla ce fel de persoana este...ce conceptii are...ii poti alcatui profilul personal!


7.Ce sfaturi ai oferi unei persoane care si-ar incepe astazi un blog si ti-ar cere niste sfaturi ( nu fi zgarcit cu raspunsul la aceasta intrebare )
Fii original!Daca te-ai apucat de blogging doar ca ai vazut ca prietenul tau are blog si vrei sa fii in rand cu lumea,nu te apuca!O sa pierzi timpul degeaba daca nu-ti place,daca nu vrei cu adevarat sa faci asta!Scrie cat mai corect si lasa-ti gandurile sa se aseze in articol!


8.Care este tema centrala despre care ai vrea sa vb in postari si discutii mai dese?
Viata de zi cu zi!


9.Aceste raspunsuri se vor posta in 99boguri si dorim ca acest articol sa poarte un titlu ales de tine.Ce titlu ai pune acestui set de intrebari?
Noi intrebam,Stefan raspunde!


10.Aceste intrebari si raspunsuri se vor posta in 99bloguri purtand un titlu ales de tine la punctul 9.La aceste intrebari vor raspunde si alte persoane.Te rog scrie o intrebare la care va raspunde cel care va completa intrebarile de mai sus plus intrebarea ta.(indiferent de tema,interes..o intrebare la care sa raspunda urmatorul)
Ce anume te-a facut sa te apuci de blogging?

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements