Un produs Blogger.

Cum adaug un formular de contact pe blogspot blog

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Ma bucur de fiecare data cand cineva isi pune vreo intrebare incercand sa afle cat mai multe despre o chestie vazuta in 99bloguri sau pur si simplu doreste sa se intereseze pentru blogul sau de o anumita modalitate sai procedura in ceea ce priveste atat optimizarea cat si vreun widget adaugat in 99bloguri.Sunt doar cateva bloguri care sunt intr-o singura nisa analizand si dezvoltand sfera din blogspot cu adaugari de widget-uri si mici trucuri atat in ceea ce priveste design-ul cat si optimizarea blogului.


Si ca sa vedeti despre ce vorbesc am primit zilele trecute din parte unei d-re o mica cerere la care as vrea sa-i raspund aici:


Name: Diana


Mesaj: imi spui si mie cum ai facut pe blogul tau sa adauge si vizitatorii ceva?Vreau sa fac un blog cu povesti poezii etc si vreau sa adauge si vizitatorii cate ceva, asta cand o sa am
Poti sa ma ajuti?
Mersi




Nu mai aduc in discutie cat de important este adaugarea in blog a unei optiuni de contact sau un feedback stimuland vizitatorii si cititorii sa interactioneze cu tot ceea ce se scrie in acel blog.


Mai jos voi posta cateva [ primele ] din cele mai utilizate site care pun la dispozitia utilizatorilor variate forme de contact , avand fiecare o optiune de adaugare atat in site cat si in blog.

5 site-uri care pun la dispozitia utilizatorilor blogspot [ pentru ca asta ne intereseaza ] variate forme optionale de integrare in blogspot eficiente pentru o interactionare cu cei care-ti viziteaza blog-ul.Aceste optiuni se pot modifica, crea, schimba la alegerea ta.


http://kontactr.com
http://www.freecontactform.com
http://wufoo.com
http://www.freecontactforms.com
http://www.response-o-matic.com


Atunci cand intrati pe un blog insistati sa "egalati" noul blog vizitat cu blogul vostru si incercati sa vedeti ce anume se potriveste, schimba pentru a-l face cat mai atractiv.
Daca nu va incanta blogul pe care-l aveti nici nu veti incerca sa faceti din acesta ceea ce v-ati propus atunci cand l-ati facut.Daca blogul acesta pe care-l detii in prezent nu ar fi al tau si ai intra sa zicem astazi pe el ti-ar placea cum arata?Ce se scrie pe el?Nu te intreba cum sa fie un blog citit mai inainte de a te intreba daca imi place acest blog mie personal si ce anume as considera ca ar mai trebui adaugat.


Despre ceea ce este scris in prezent esti multumit?Sau pur si simplu din inertia unei acaparari de vizitatori incerci sa scrii chestiuni care nu-ti plac dar trebuie...


A avea blog este o optiune pe care tu singur ai bifat-o cand ai considerat ca este timpul sa ai un blog.Ceea ce este blogul in prezent ar trebui sa reflecte exct starea pe care o ai in acest moment.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements