Un produs Blogger.

INTERVIU: Disectia unui blogger

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

1. Cu cine avem onoarea sa ne prezinte cateva franturi din experienta sa de blogger ?


Gheorghe Andrei Iulian, înca un anonim cu gura mare.


2.Blogul s-a transformat pe rand de la o simpla pagina de internet la o adevarata opinie marcanta in viziunea online.Cum se numeste blogul tau?De cand ai acest blog?


Blogul se cheama Copiii somnului raţiunii , exista din 2008, dar am luat si pauze lungi. Nu cred ca este asa o opinie marcanta.


3.Cum iti descri blogul in fix 10 cuvinte?


Contondent, uneori amuzant, amar, obscen, libertin, extremist, sadic, rautacios, mistocar.


4.Care crezi ca este cea mai buna modalitate de a atrage cititorii , implicit de a avea trafic pe blog?


Neîncetata postare a chestiilor cu trimitere la blog, pe fel de fel de site-uri, cu facebook în frunte.


5.Ce insemna a scrie pe blog atunci cand ai postat primul articol in blog?


Însemna ca sunt propriul meu patron, nu accept ordine de nicaieri si am teritoriul meu unde scriu tot ce-mi trece prin cap, indiferent de efectul pe care-l produc.


6.Ce ai inteles in plus fata de acea perioada de inceput cand ai scris primul articol fara de astazi,cand esti la al n-lea articol postat in blog?


Ca, daca scrii lucruri frumoase si pozitive, nu te citeste nimeni. Imediat ce începi sa înjuri si sa lovesti în toate cliseele si stereotipurile care închid mentalitati, lumea te citeste si, culmea, te mai si apreciaza.


7.Ce sfaturi ai oferi unei persoane care si-ar incepe astazi un blog si ti-ar cere niste sfaturi ( nu fi zgarcit cu raspunsul la aceasta intrebare )


În primul rând, citeste mai mult decât scrii, dar nu prelua din ce ai citit decât idei pe care sa le dezvolti în stilul tau. Nu face o catastrofa din zilele în care nu esti la fel de citit cum ti-ai dori. Fara vai, graficul nu ar avea dealuri. Nu încerca sa te agati de bloggerii mai mari ca tine, fa-i pe ei sa se agate de tine. Pastreaza-te original si bucura-te când cineva face efortul de a citi o postare care-l enerveaza la culme si de a-ti da un comment urât.Înseamna ca ti-ai facut treaba, ai atins coarda sensibila si esti capabil sa scrii cuvinte foarte puternice. Continua s-o faci!


8.Care este tema centrala despre care ai vrea sa vb in postari si discutii mai dese?


Nu am o tema centrala, dar îmi plac subiectele filosofice, care dau mult de gândit si care pot genera discutii lungi pe teme etice.


9.Aceste raspunsuri se vor posta in 99boguri si dorim ca acest articol sa poarte un titlu ales de tine.Ce titlu ai pune acestui set de intrebari?


Disectia unui blogger


10.Aceste intrebari si raspunsuri se vor posta in 99bloguri purtand un titlu ales de tine la punctul 9.La aceste intrebari vor raspunde si alte persoane.Te rog scrie o intrebare la care va raspunde cel care va completa intrebarile de mai sus plus intrebarea ta.(indiferent de tema,interes..o intrebare la care sa raspunda urmatorul


Ce te-ar face sa-ti abandonezi blogul?

Nota* Acest articol Disectia unui blogger a fost adaugat in 99bloguri prin optiunea acorda interviu

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements