Un produs Blogger.

Păreri despre HTC Wildfire

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu articol: Păreri despre HTC Wildfire


Descriere articol
Cam de o săptămână butonez un HTC Wildfire. Este primul meu telefon cu touchscreen și în același timp primul cu sistem de operare Android.


Cred că n-o să mă plictisesc niciodată de HTC Wildfire. Are o grămadă de aplicații (o aplicație de călcat rufe îi mai trebuia) care se găsesc pe Android Market. Dacă vrei să citești cărți le poți downloada și vizualiza cu aplicații speciale pentru Android cum ar fi (Aldiko sau Kindle), de asemenea sunt foarte multe aplicații sau teste de cultura generală în limba română.


Are 5 display-uri ( virtuale ) care pot fi costumizate după dorințele fiecăruia. Telefonul este dotat cu o camera foto de 5 megapixeli care face poze destul de bune la lumină. Camera este dotată cu un blitz care se declanșează automat atunci când nu este lumină îndeajuns pentru realizarea unei poze. Blitzul este folosit în cadrul aplicației FlashLight și pe post de lanternă (aplicație destul de faină).


Wireless-ul merge foarte bine. Am observat că atunci când am wireless-ul dezactivat bateria ține mai mult. De fapt singurul minus al telefonului cred că este bateria, care ține cam o zi jumate în condiții în care îl butonez foarte mult și cu wireless-ul activat. Din câte am înțeles toate smartphone-urile au problema asta și cu timpul bateria va deveni mai rezistentă.
Continuare articol | Păreri despre HTC Wildfire


Poza ( jpg sau gif ) -


Keyword-uri : htc , telefoane mobile , pareri , opinii HTC , pareri despre HTC , HTC Wild Fire , aplica , despre , wildfire , android , wireless , pentru , samsung , wildfire , telefoane mobile , telefoane , produs , touchscreen , telefon mobil , produse , iphone , sony ericsson , smartphone , sistem , rezolutie , resistive , promotie , operare , oferta , motorola , monitoare , memorie , dual sim , disponibil , despre , desire , descendent , comanda , capacitive , camera , bucuresti , bluetooth , anunturi , android , adauga , accesorii


Nume: Dragos Ungureanu
Judet: Argeş


Nota* Acest articol Păreri despre HTC Wildfire a fost adaugat in 99bloguri prin optiunea adauga articol

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements