Un produs Blogger.

Esential pentru sanatatea ta

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu articol: Esential pentru sanatatea ta *

Descriere articol

Deschiderea clinicii QMED reprezinta un pas important spre un sistem de servicii medicale eficient si de calitate.
Activitatea QMED are la baza grija fata de pacient, asigurata prin profesionalismul echipei medicale si prin dotari de inalta performanta.

QMED vine in sprijinul pacientilor cu oferte si promotii speciale in luna martie!
QMED ofera reduceri la ecografii, consultatii si chiar diferite servicii medicale gratuite!
Promotia lunii martie este MegaPachetul gratuit oferit de Qmed, la inscrierea pacientului la medicul de familie Qmed. Pacientii QMED beneficiaza astfel de o serie de avantaje:

- 1 EKG GRATUIT
- 1 test de glicemie rapida GRATUIT
- 1 consultatie - stomatologie GRATUITA
- 1 consultatie - ginecologie GRATUITA

Un loc special in cadrul clinicii QMED il ocupa mama si copilul. Clinica este dotata cu cel mai performant aparat de urmarire a sarcinii: Voluson 730 Expert, astfel incat prin ecografiile de sarcina 3D-4D pacientele viitoare mamici vor fi mai aproape de copilul mult dorit si vor parcurge sarcina fara stres.

Gama de servicii medicale oferite include urmatoarele specializari: medicina de familie, stomatologie pentru adulti si copii, pediatrie, obstetrica-ginecologie, ecografie, radiologie dentara, medicina interna, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, logopedie, psihologie, cardiologie si medicina muncii. Aria de servicii medicale este in continua extindere astfel incat sa acopere toate necesitatile de sanatate ale pacientilor.

Domeniul sanatatii copiilor: pediatrie, ecografie pediatrica, stomatologie pediatrica si analize medicale este asigurat de un colectiv de medici si asistente cu inalta calificare. Deasemenea, copii beneficiaza si de un loc de joaca in cadrul clinicii astfel incat vizitele la ,,doctor’’ sa devina cat mai relaxante.

Te asteptam la QMED CLINICA FAMILIEI TALE intr-o ambianta calda, sa redescoperim impreuna cat de importanta este sanatatea si pastrarea ei.
Nu rata promotiile din luna martie oferite de Qmed!

Keyword-uri : qmed, clinica, medicala , articol , servicii medicale , sanatate , clinica

URL: http://www.qmed.ro/

Nume: QMED

Nota* Acest articol Esential pentru sanatatea ta a fost adaugat in 99bloguri prin optiunea adauga articol

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements