Un produs Blogger.

Caini de vanzare

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu articol: Caini de vanzare


Descriere articol


Canisa Premium Oradea este constienta ca nu ar fi ajuns la acest nivel daca nu ar fi muncit cinstit si nu ar fi avut o relatie onesta cu ai ei clienti. Calitatea cu adevarat premium a cateilor comercializati si bucuria reala a clientului ne determina sa ne simtitm mandri si sa ne continuam activitatea cu aceeasi seriozitate si perseverenta.


Iata cateva argumente solide pentru care brandul de piata Canisa Premium se indentifica prin calitate si profesionalism:

1) Oferim caini de vanzare de inalta calitate doar din surse sigure si perfect sanatosi, cateii sunt verificati din punct de vedere medical de catre medicul nostru veterinar Dl Dr.med.vet Stefan Acasandrei (medic veterinar specialist in patologia animalelor de companie). Stim cat de important este ca un catel sa fie sanatos cu adevarat pentru ca acel animalut intra in contact de cele mai multe cu un copil nerabdator de a-l lua in brate si de a-l iubi.

2) Caini de vanzare cu carnet international de sanatate in care sunt trecute vaccinarile si deparazitarile efectuate la zi; Pasaport european pentru ca al nostru client sa poate circula nestingherit oriunde doreste in lume; Microcip special pentru caini pentru a putea fi identificat pe toata durata de viata;


3) Pentru orice catel de rasa oferim o brosura in format tipizat care contine numeroase date extrem de importante despre alimentatia puiului cumparat de la noi, informatii legate despre vaccinarea completa si corecta; ce vaccinuri sunt recomandate si la ce date trebuie administrate; informatii legate despre predresaj etc.

4) Lucram intr-un cadru legal oferind factura si contract. Canisa Premium ofera caini de vanzare pe baza de contract de vanzare-cumparare in baza caruia clientul nostru devine noul proprietar cu drepturi depline asupra catelului.

5) Oferim garantie post-vanzare pentru absolut toate bolile virale (Parvoviroza, Boala lui Carre, Hepatita infectioasa etc) cat si pentru boli si defecte congenitale (Prolapsuri, Surzenie, Prognatism inferior sau superior, Albinism, Displazie de sold congenitala etc).

6) Comenzile clientilor nostri se onoreaza intotdeauna la termen. Daca in cazul in care rasa solicitata nu este disponibila la canisa, nu veti fi lasat sa asteptati inutil ci veti fi instiintati despre situatie, din acel moment avand doua alternative: fie solicitati o rasa deja existenta fie solicitati returnarea sumei de avans care se va face instant.

7) Caini de vanzare cu transport gratuit sau platit in majoritatea oraselor din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Pitesti, Brasov, Bacau, Iasi, Bacau, Bistrita Nasaud etc (puteti afla direct de la D-ra Mirela daca orasul dumneavoastra este pe ruta obisnuita de transport). Transportul se efectueaza saptamanal, cu masinile noastre care ofera conditii optime de confort si siguranta. Important! Pe tot parcursul traseului cateii sunt insotiti de catre un medic veterinar cu drept de libera practica.
caini_catei_vanzare_shop_magazin_blog_99bloguri_yorkshire_terrier

8) Canisa Premium din Oradea comercializeaza un numar de peste 60 de rase canine (unele neexpuse pe site), de la cel mai mic caine din lume: Chihuahua (greutate la livrare 400-500 g | greutate la maturitate maxim 2000 g), pana la rase de caini grele precum: Mastino Napoletano (masculii pot atinge si o greutate de peste 100 kg in functie de linie si alimentatie).


Keyword-uri : caini de vanzare, catei de vanzare, canisa premium, labrador de vanzare, caini de talie mica, rottweiler de vanzare, bichon maltez de vanzare, catei de rasa, caini de paza, caini de companie, caini de rasa, cane corso de vanzare, husky de vanzare


URL: http://www.vanzaricaini.ro


Nume: Mirela Maria
Judet: Bihor


Nota* Acest articol Caini de vanzare a fost adaugat in 99bloguri prin optiunea adauga articol

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements