Un produs Blogger.

M-am rapit! Cer rascumparare!

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Saptamana trecuta cam pe la toate stirile dadeati de urmatoarea: se crede ca un nene (din Buzau, parca) si-a inscenat furtul propriei masini, pe care a aruncat-o in primul lac si s-a asigurat ca nu va fi scoasa prea usor de acolo, doar sa-si incaseze banii pe asigurare.

O sa ajungem sa ne dam foc la casa doar sa luam banii de asigurare, sa declaram disparute obiecte valoroase din casa, sa amenintam ca ne aruncam de pe bloc daca nu ne plateste cineva, sa ne imbibam cu benzina si sa amenintam ca ne dam foc in schimbul unei sume frumusele de bani, sa ne pierdem sau sa ne rapim si sa cerem rascumparare pe noi, sa ne ingropam rudele sau pe noi doar sa luam banii pe asigurare si apoi sa facem un miracol si sa inviem a 3-a zi dupa scriptura...

Bine nici treaba asta nu e prea usoara! Ca sa iti faci un asemnea plan in primul rand trebuie sa faci o asigurare pe ce vrei tu sa dai disparut, sa platesti la ea si de abia apoi sa iti pui in aplicare planul.... Atata bataie de cap!

Voi ce idei aveti? V-ati facut vreun plan d`asta?

Din partea casei:

1 comentarii:

Hrista spunea...

Al doilea articol scris intradevar din punct de vedere al asezarii foarte bine.

Subiectul este antrenant si intrebarea de la finalul postului isi scoate toata osteneala citirii acestui articol.

Acum am putin treaba dar cand revin voi scrie mai pe indelete un raspuns la intrebarea ta..pana atunci asteptam si alte raspunsuri, nu?

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements