Un produs Blogger.

Motivele dezabonarii pot ajuta un blog

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Cat de important este sa urmaresti un blog?
Inainte de a pune aceasta intrebare cred ca ar fi indicat sa te intrebi de ce sa urmaresti un blog?

Blogurile sunt surse online dar si active - generatoare de informatie (deoarece pot sa nasca ganduri si legaturi de care nu erai constient pana atunci) prin care ori iti exprimi o parere , ori esti conectat la noutati din domeniile de interes.

Urmarirea unui blog si alegerea de a deveni abonat la acel blog a devenit pentru multi si o spaima de a nu fi bombardati cu mesaje nedorite sau chiar cu spam-uri.
Si renunt doar la cateva posturi primite in cateva minute considerand ca este o pierdere de timp citirea acestor mesaje.


Cea mai buna modalitate de a citi un blog este abonarea la acel blog. Un blog prost este un blog care nu aduce / faciliteaza abonarea la postari pentru blogul respectiv.
Un gest pe care l-ai putea face tu atunci cand decizi la un moment dat sa renunti la a mai fi abonat la un anumit blog este sa poti trimite un comentariu / mail / mesaj pentru cel care detine blogul sa-i trasmiti motivul pentru care ai renuntat la a mai fi abanat la blogul lui.

Acest gest va ajuta foarte mult acel autor al blogului doar daca isi va impune sa caute sa-si explice motivul renuntarii unui cititor de a mai fi abonat la blog si sa gaseasca solutii sa preintampine ca pe viitor aceste motive sa nu mai intervina la dexabonarea altor cititori.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements