Un produs Blogger.

Anotimpurile pot influenta evolutia unei relatii

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Tineri sau batrani, toti ne-am intalnit cu dragostea pe cararire intortocheate ale vietii. Inceputul unei relatii depinde foarte mult de starea de spirit pe care o ai in acel moment.

Deprimat sau linistit ,esti pus in fata unei noi situatii pe care o poti accepta sau nu.
Te-ai gandit vreodata ca perioada de inceput a unei relatii poate sa influentele parcursul si dezvoltarea relatiei in viitor?
Credulii sau cei care cred in destin spun ca toata aceasta interpretare a planetelor, horoscopului poate fi interpretat astfel incat putem gasi coordonate 'reale' in viata fiecaruia dintre noi.

De ce nu s-ar putea interpreta si evolutia unei relatii, pornind de la momentul intalnirii a 2 oameni.
Locul , culorile hainelor, privirile pot influentat atat omul, cat si tot contextul de dupa acest prim pas in prima faza.

Imi veti spune ca intre 2 indragostiti doar iubirea-i influenteaza purtand dorul si dorinta spre alte si noi stari de indragostire.
Aveti dreptate, dar ( exista si un dar ) in tot acest context 'obligational financiar la posesor' iubirea se perverteste, trecand in prima faza prin pasiune si terminand in perversiune.

Fa o statistica a relatiilor de cuplu printre prietenii tai si spune-mi daca ma insel sau nu!

Din partea casei:

4 comentarii:

Hrista spunea...

..:)

Anonim spunea...

Eu cred ca inceputul unei relatii nu influenteaza viitorul ei si cateva cercetari pe care le-am facut mi-au confirmat asta. Toate relatiile sunt la fel la inceput. Nu exista indragostit care sa nu fi spus "Suntem facuti unul pentru celalalt" sau "Locul meu e langa tine", ba chiar "Nu am mai simtit asta in viata mea", si daca exista vreo persoana, inseamna ca nu a fost indragostit cu adevarat. Dupa o luna se hotaraste viitorul relatiei, cand deja ti-a trecut starea de betie si incepi sa te trezesti la realitate...

Diete Verbale spunea...

vezi? mai toti incercam sa asociem dragostea cu relatia de prietenie. nu este asa.
dragostea apartine oricarei relatii de prietenie. iar prietenia imprumuta ceva din minunea dragostei. Asa ca exista viata [ existi si tu ] si inainte, in prezent dar si pe tot parcursul relatiei. ma incapatanez sa cred ca poate destinatia unor relatii este aceeasi pentru toti doar ca cei care incep o relatie iarna au un anumit ritm fata de cei care incep o relatie vara. in ce perioada esti nascuta? eu vara, in miez de vara..si vorba lui Base : iarna, nu-i ca vara!

Anonim spunea...

Si eu tot vara..in iunie, dar asta nu imi influenteaza relatiile. Ar trebui sa citesti cartea lui Stendhal, "Despre dragoste", pe mine m-a ajutat sa inteleg multe lucruri si cred ca o sa iti placa. Dragostea e complicata...

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements