Un produs Blogger.

Aspectul pielii si toxinele din organism

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Aspectul sanatos al pielii este un barometru al starii de sanatate a întregului nostru corp.
Cand sunteti bolnav, suferiti de  o raceala sau gripa, pielea  dvs reflecta starea de sanatate, culoarea fetei devine palida si salcie.In timp la nivelul pielii apar  mai multe modificari cum ar fi riduri premature,  acnee care  sunt o reflectie ale unor probleme de sanatate  mai profunde,  pe termen lung. Cand ne gandim la sanatatea pielii, avem tendinţa să ne gandim la pielea noastra separat  si nu ne gandim de restul corpului nostru. Ca urmare, ne concentram pe tratamente la suprafata pielii cum ar fi  creme sau proceduri dermatologice. Aspectul luminos al pielii trebuie să fie hranit din interior.
Am tot auzit de toxine, dar ce sunt aceste toxine mai exact ? Sunt pur si simplu niste substante chimice care impiedica celulele noastre” sa-si faca treaba’’ . Există toxine care lezeaza celulele cardiace, diferite toxine care lezeaza nervii, alte toxine care lezeaza celulele osoase. Corpurile noastre sunt expuse în mod constant  a mii si mii de toxine diferite provenite din alimente pe care le consumam.(conservanţi si coloranţi alimentari), aerul pe care il respiram (gaze de esapament) şi apa pe care o bem (plumb şi pesticide ).
 Fie ca este vorba de toxine absorbite de corpurile noastre sau toxine care sunt create de propriul nostru  organism, corpul nostru duce o lupta pe plan intern in procesarea  acestora, spre a fi eliminate ( inainte de a face prea mult rau celulelor noastre). Organele majore ale sistemului de detoxifiere sunt ficatul, rinichii, şi intestinul . Aceste organe au sisteme specializate care proceseaza toxinele in diferite forme si apoi le elimina din organism.
 continuare aici 

Din partea casei:

1 comentarii:

Hrista spunea...

interesant :)

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements