Un produs Blogger.

Concurs cu si despre carti!

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

       Dupa cum am obisnuit in fiecare saptamana o sa scriem/scriu o recenzie la cartile citite si incercam sa mai deschidem ochii si altora care nu sunt poate foarte atrasi de a tine o carte in mana si sa o citeasca.
     Aseara am primit un mail care m-a bucurat. Ma bucur sa vad si sa aud ca inca mai sunt persoane care iubesc sa citeasca, care prefera o carte buna in locul internetului sau televizorului. 

      Ce ziceti daca la mica mea "campanie" pro carti, pro lectura as adauga si un premiu? Bineinteles o carte! 
     Recenzia de astazi este trimisa de Renata Iura
  
Potrivit Hertei Müller, fiecare țară e o insulă, iar în fiecare astfel de insulă fiecare dintre noi suntem o altă insulă mai mică. „Așezate una peste alta prin constrângere, două realități suprapuse forțat. Deși, oricare dintre ele te-ar fi putut zdrobi ea singură.” De aici par să pornească și cele nouă eseuri din „Regele se-nclină și ucide”. Este o scriere autobiografică despre două lumi: Germania și România, despre cuvânt și tăcere, despre viață și moarte, despre teamă și evadare, despre prieteni și însingurare.


Continuarea recenziei si dezbaterea privind conditiile concursului pe PUNCTUL DE PE "i". Va invit si pe voi sa propuneti!

Din partea casei:

2 comentarii:

Hrista spunea...

buna intentia si de apreciat efortul in sustinerea atentiei vis-avis de ceea ce se doreste a fi o initiativa de lecturare la nivel educational.

Saptamana aceasta se va organiza pe 99bloguri un nou concurs avand drept premiu o carte.
Stati aproape cu 99bloguri si veti vedea despre ce este vorba si ppate unii dintre voi chiar vor putea sa participe.

Unknown spunea...

haha! o sa fiu antena!

Concursul de pe blogul meu este destinat atat celor care au bloguri dar si cititorilor, si toata lumea este invitata sa trimita recomandari!

O sa public si conditiile concursului!

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements