Un produs Blogger.

Concurs: Castiga o pereche de casti Vivanco FMH-6050

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Concurs: Castiga o pereche de casti Vivanco FMH-6050 oferite de 99bloguri.info

 Concursul are loc in perioada:
14 Martie 2011 - 30 Aprilie 2011


Tip: votare


Ce castigi:
O pereche de casti Vivanco FMH-6050 oferite de 99bloguri.info

Ce trebuie sa faci:

1. Trimite prin optiunea "contact" existenta in 99bloguri adresa ta de mail impreuna cu textul "pentru concurs"
2. Vei primi in cel mai scurt timp un link atribuit fiecarui participant la acest concurs
3. Invita-ti prietenii sa vizualizaze acel link!

Aceasta pereche de casti Vivanco FMH-6050 oferite de 99bloguri.info vor fi castigate de cel care la finalul perioadei de concurs va strange cele mai multe vizualizari pentru link-ul primit in urma participarii, completarii optiunii existente in 99bloguri, si anume optiunea "contact" impreuna cu textul "pentru concurs".

p.s. in fiecare saptamana [in fiecare sambata/dumunica a fiecarei saptamani], pe toata durata concursului, se va posta lista participantilor in urma clasamentului pe care-l vor acupa vizualizarea linkurilor fiecarui participant.

Din partea casei:

4 comentarii:

Diete Verbale spunea...

primul concurs pentru anul 2011.
nu m-am putut abtine si mi-am spus ca este timpul sa-l posez in 99bloguri.
Sper sa va placa si sa mai treceti din cand in cand pe aici, nu stii niciodata ce anume poate sa intervina, in bine..
Succes!

Hrista spunea...

pentru a participa la acest concurs organizat de 99bloguri nu trebuie decat sa ne trimit o adresa de mail plus textul ' pentru concurs', completand optiunea ' contact'existenta in 99bloguri ( stanga sus ). In cel mai scurt timp vei primi un link scurt. Pentru a castiga trebuie sa ai cele mai vizualizari pentru link-ul primit.

Succes!

Hrista spunea...

premiul pentru acest concurs reprezinta o pereche de casti pe care le-am cumparat acum vreo 2 luni dintr-un magazin de it. Pretul acestor casti este de 150 lei.

Hrista spunea...

fiecare link propriu primit dupa ce vei trimite o adresa de mail activa se va contoriza printr-un site de scurtare a link-urilor.

In fiecare saptamana ( sambata sau duminica ) se va posta lista link-urilor participante impreuna cu vizualizarea fiecarui link.

Nu exista nici un dubiu ca cineva ar putea modifica vizualizarea unui anumit link in detrimetriul altui link. Vizualizarea fiecarui se contorizeaza automat prin aplicatia site-ului bit.ly

cel/cei care cred ca se pot face ' interventii' le spun ca nu exista nici cea mai mica sansa de asa ceva. De ce? Contorul de vizualizare este facut automat de utilizarea site bit.ly.

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements