Un produs Blogger.

Cum sunt oamenii...??

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

           Zi de zi intalnim pe strada, in metrou, in autobuz, parcuri, facultate, tot felul de oameni. Unii zambesc cu ochii, altii sunt plicisiti, altii entuziasmati, sau poate au o tristete apasatoare si ochi plansi...sunt oameni grabiti, cu care avem contact prea putin ca sa le descoperim sufletul, dar destul de mult cat sa ne ramana in minte.

           Iti poti da seama destul de usor, asta daca esti atent, cum sunt oamenii. Chiar si daca tragi cu urechea la o discutie de pe strada intre 2 fete, poti vedea cum e caracterul fiecareia. Mai ales, daca ai prilejul sa asculti o persoana citind, poti afla nenumarate lucruri despre cum e cu adevarat si asta nu implica numai tonul vocii,ci si pozitia, mimica, gesticulatia. E extraordinar sa constati ca oamenii sunt precum niste carti deschise, daca stii cum sa le citesti. Eu fac asta zilnic, studiez oamenii, vreau sa le intru pana si in suflet sa vad ce e acolo.

          Mai mult, azi am observat cum poti cunoaste un om dupa melodia pe care o are ca ton de apel. Deseori am auzit cele mai ciudate sonerii...de la urletul unui elefant, pana la ciripitul pasarilor, de la melodii de muzica populara la muzica clasica si tot asa. Aaa...si mainile spun foarte multe despre un om. Eu prima oara cand cunosc pe cineva, ma uit la mainile acestuia, ma ajuta sa imi fac o prima impresie.

          Sunt foarte multe indicii care ne ajuta sa cunoastem oamenii...totul e sa fim atenti la ele si sa incercam sa patrundem dincolo de aparente, de superficialitate sau de indiferenta. E uimitor cate lucruri poti descoperi...

Din partea casei:

2 comentarii:

Unknown spunea...

Frumos! Treaba cu soneriile la telefon te ajuta sa iti dai seama de majoritatea trasaturilor unei persoane...dar daca latra un caine, sau canta un cocos cand ii suna telefonul....ce putem spune? Iubitor de animale?

Anonim spunea...

Depinde...mai degraba eu cred ca au simtul umorului. E foarte haios ca in aglomeratia din metrou sa inceapa sa cante pasarile si sa vezi un barbat care isi cauta disperat telefonul.

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements