Un produs Blogger.

Eu si cu Mine

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Daca ar fi sa alegem ce fel de intrebari sa ni se puna si ce raspunsuri ne-ar placea sa dam, oare ar fi cele mai potrivite pentru a ne arata adevarata personalitate? Sau am alege doar intrebarile care ne-ar pune intr-o lumina favorabila?

Daca ar fi sa alegem, am vorbi despre trecut sau despre viitor atunci cand vine vorba de propria persoana? Am vorbi despre ceea ce ne caracterizeaza cu adevarat sau despre ceea ce credem ca "da bine" la marele public? Ne-ar place sa fim iubiti de toata lumea sau am prefera sa fim onesti cu riscul de a atrage si antipatii?
Daca ar fi sa-ti iei singur un interviu cum ar suna?
Eu am incercat si uite ce-a iesit... Casa Cu Nuci

Din partea casei:

2 comentarii:

Hrista spunea...

intrebarile m-au facut si pe mine sa cred ca este foarte important sa pot privi partea din mine care este un raspuns sau o dorinta la curiozitati sau dileme.

Tot in aceasta directe am creat si sectiunea de intrebari adresata pasionatilor de blog sau pur si simplu oamenilor care sunt pasionati de blogging.

Sectiunea aceasta apare in 99bloguri , purtand titlu "interviu cu mine despre blogul meu" ( este pe bara de sus langa optiunea Adauga blog si Adauga articol.

Vad ca nu avem in 99bloguri raspunsul la acest interviu. Imi place sa cred ca nu ai observat. Bun subiectul, imi place!

Casa Cu Nuci spunea...

Recunosc ca am observat, dar acest "interviu" a fost un pic mai ireal... Voi aborda si rubrica dedicata imediat cum imi voi face curaj :)) Mii de multumiri.

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements