Un produs Blogger.

În cine să avem încredere?

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Există anumiți oameni care prin meseria sau prin activitățile pe care le au ar trebui să inspire încredere sau autoritate. Nu știu cum se face, dar tocmai acei oameni mie îmi transmit orice altceva decât încredere.

Eu am identificat trei categorii, foarte diferite ca domeniu de activitate, însă care au un punct comun: dubioșenia personajelor implicate. Sigur mai sunt și alte categorii, dar de acestea m-am lovit eu mai des.

Prima categorie ar fi controlorii de pe mijloacele de transport în comun. Marea lor majoritate arată atât de straniu, încât de fiecare dată mă întreb dacă sunt controlori pe bune pentru că fețele lor arată de parcă tocmai sunt gata să facă vreo infracțiune. O legitimație pe care oricum nu apucă nimeni să vadă ce scrie poate avea oricine, dar chiar dacă nu punem la îndoială veridicitatea persoanei în acțiunea pe care o desfășoară, rămâne aspectul care pe mine mă sperie. Au niște priviri ciudate, adoptă stilul manelist în vestimentație și nu de puține ori am surprins pe degetele lor inele mari de aur. Pe lângă asta, sunt oameni care par tot timpul dispuși la o mică înțelegere în cazul în care descoperă pe cineva fără bilet sau abonament și sunt absolut dezamăgiți când nu au ocazia asta.

O altă categorie îi cuprinde pe bodyguarzi și pe jandarmii responsabili de siguranța publică. Mulți dintre ei au niște figuri suspecte și un comportament atât de agresiv încât par că vor să apere pe cineva cu orice preț și sunt dispuși oricând să apeleze la bătaie, deși situația nu o cere. Vezi continuarea pe Blog cu și, mai ales, despre

Din partea casei:

3 comentarii:

Hrista spunea...

primul post adaugat in 99bloguri de catre Renata.:)

ma bucur ca ai prins curaj si ai inceput sa-ti publici gandurile in 99bloguri cu trimitere catre blogul tau. Incearca sa etichetezi articolele cu o categorie cat mai apropiata subiectului abordat : ganduri, articole, societate...

Renata spunea...

Nu e vorba de curaj. Acum mi-am dat seama cum funcționează lucrurile pe aici :))
Se rezolvă și problema cu etichetele.

Hrista spunea...

poti sa intrebi, ti se va raspunde negresit..:)

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements