Un produs Blogger.

Istoria tratamentului cu Spange..

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?


Tratamentul cu Spange s-a practicat inca din 1964 si se bazeaza pe ideea protezei de indreptat dintii . La Universitatea Eriangeni, in 1979 s-a infintat sectia de Orthonoxie unde au dezvoltat tehnica mai departe in scopul indreptarii unghiilor. In Germania, acest procedeu de indreptarea unghiei incarnate este recunoscut atat de medici cat si de pacienti si este un serviciu care se deconteaza prin asigurarile de sanatate. Aceasta tehnica incepe sa functioneze si in Romania, prin atestarea medicilor sau pedichiuristilor cu experienta in pedichiura clasica.
Unghia Incarnata.
Apare mai frecvent ca urmarea a taierii incorecte a portiunii laterale a lamei unghiale sau din cauza purtarii de incaltaminte prea stramta, care determina cresterea presiunii si a curburii lamei unghiale.Marginile laterale ale unghiei, cresc in tesuturile moi din jurul ei. Este foarte dureroasa si necesita un tratament imediat.In stadiul de incarnare propriu zisa apare durere, roseata si inflamatie, bacteriile pot patrunde in piele si pot provoca o infectie .In majoritatea cazurilor sunt afectate unghiile de la picioare, in special unghiile degetelor mari.
Metoda 3TO Spange consta in aplicarea pe unghie a unor fire subtiri de metal (similare aparatului dentar) care corecteaza directia de cresterea a unghiei.
Marginile unghiei vor fi usor ridicate din tesutul adiacent, presiunea fiind redusa. Cresterea unghiei naturale este sustinuta sa creasca normal. In functie de caz, sarmulitele o sa ramana mai multe saptamani pe unghie si o sa fie nevoie sa fie reglate la o anumita perioada de timp.Aceasta metoda este alternativa interventiei si tratamentului chirurgical.
Metoda este recomandata copiilor si adolescentilor deoarece de cele mai multe ori unghiile lor se incarneaza datorita taierii incorecte a unghiilor,rezultand inflamatii dureroase.
Este o solutie de succes si de durata si inlocuieste interventia chirurgicala. Aceasta metoda este potrivita pentru toate grupele de varsta si poate fi utilizata, de asemenea, pacientilor alergici la nichel si bolnavilor de diabet.
Statistica arata vindecare in proportie de 97 % !
Avantajele metodei Spange!
^este alternativa “prietenoasa” interventiei chirurgicale; ^metoda se aplica foarte usor, fara durere; ^nu incomodeaza la purtarea incaltamintei; ^nu afecteaza activitatile zilnice; ^tratamentul se poate aplica copiilor; ^se recomanda bolnavilor de diabet;
Metoda de tratament 3 To Spange functioneaza acum si in Cluj-Napoca.
Pentru mai multe detalii accesati :Metoda 3TO Spange 

Din partea casei:

5 comentarii:

Hrista spunea...

interesant :)

Pediall spunea...

:)Da.Este.Si momentan sunt prima persoana din Cluj-Napoca , care aplica aceasta metoda.

Hrista spunea...

succes! Si sper sa poti transmite ceea ce este important si de retinut la aceasta metoda astfel incat sa poti angrena cat mai multa lume la a descoperi aceasta metoda.

Hrista spunea...

si mai incearca sa introduci subiectul intr-o categorie. Nu-l lasa 'fara categori'..:)

Pediall spunea...

multumesc mult .:)

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements