Un produs Blogger.

Pe voi ce bloguri va inspira?

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Blogurile sunt o sursa de informare daca au acel gram de noutate plus descriere originala ( apartinand celor care isi publica postarea ).

Dorim sa facem o lista cu blogurile pe care, de regula le urmariti si va intoarceti de fiecare data la ele.
Cele mai inspirate ( in acceptiunea dintre originalitatea postarii si creatia de subiecte ) sunt acele bloguri care au o perioada scurta de existenta in online.

Dupa o anumita perioada, dupa ce incepi sa intri in blogosfera si trec cateva zile, saptamani in care nu mai postezi nimic , atunci poti spune ca ai renuntat la a mai avea acel blog.
Postarea de subiecte nu tine nici de promovare, de seo, de cat de bine sau nu esti informat pe un subiect anume, ci pur si simplu renunti inainte de a incepe.

Daca strangi toate blogurile romanesti intr-un singur loc si faci un clasament cu nr de postari publizate zilnic vei obsserva ca acele bloguri sunt si cele care au cititori si vizite.

Urmariti cateva bloguri care au cititori si multe vizite?
Autorii lor sunt angrenati in miscarea online si nu se sfiesc sa o recunoasca.
Urmaresc si sunt la curent cu tot ce misca in blogosfera, citind si inspirandu-se pentru a strange informatii cu interes pentru marea majoritate a celor care folosesc blogosfera pentru informare.

Deci, pe voi ce bloguri va inspira?

Lasati in comentariu pareri si ganduri la blogurile pe care le urmariti si de ce va place/inspira aceste bloguri?

P.s. Motivatia fiecaruia dintre voi pentru blogurile pe care le urmareste constant pot transmite niste informatii importante cu privire la ceea ce se asteapta in mod direct de la blogosfera.


Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements