Un produs Blogger.

Somn usor!

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

      Nu stiam de ce sunt asa moale...si de ce m-a napadit o imensa ura pentru telefonul care m-a trezit azi dimineata. Dar acum am gasit raspunsul! Nu e de la vreme, de la frig, de la oboseala, de la somnul agitat in care m-am luptat cu mii de monstrii, sau din cauza ca e vineri....Nu!     
      
       Astazi peste tot in lume se sarbatoreste Ziua Mondiala a Somnului, sau macar ar trebui sa se se sarbatoreasca, sub sloganul "Dormi bine, cresti sanatos"! Si cum am putea sarbatori mai bine o astfel de sarbatoare daca nu in pat, in pijamale, sub patura, cu perna in brate, tragand un frumos, linistitor, calduros pui ( un pui mai mare) de somn!

       Pentru cei mai putin documentati in ale somnului, parca ti-ar trebui un manual sa te invete cum sa dormi, in fine, pot sa viziteze Laboratorul de Somnologie din Palazu Mare, Constanta unde specialistii te invata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea un somn linistit.

Continuarea pe PUNCTUL DE PE "i"

Din partea casei:

1 comentarii:

Hrista spunea...

bun gand, bine scris! Iti recomand cartea ' ghidul lenesului ' ( nu-mi mai aduc aminte autorul ). Eu am citit-o acum ceva vreme ( vreo 5 luni in urma ). O voi cauta astazi si daca o voi gasi prin biblioteca o voi pune drept premiu la concursul ' castiga recomandand o carte citita' - concursul organizat de 99bloguri pe parcursul anului trecut.

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements